הוא יצטרך להשכיב את המסך בשביל לצלם את הש'ק כי הסמרטפון צריך להיות מאוזןיש להדרן מכשיר שמיועד לזה.
פעם הציעו כאן לצלם ואז לשלוח במייל למישהו שיש לו סמאטרפון שיצלם מהמסך של המחשב, מנסיון זה לא כל כך מצליח (בלאו הכי האפליקציה הזו לא תמיד באמת מצליחה להפקיד את הצ'קים, אז ככה בטח שזה לא כ"כ יצליח)
בעיקרון יש בדיקות אנושיות מידי פעם, לכן סביר להניח שהסיכוי משתנה בהתאם לבנק המושך והבנק המפקיד, וה"מזל" שלך.מנסיון
אפשר להפקיד בטבלט מהדפסה שחור לבן של שק
אני לא הייתי שולח צ'קים במעטפה גם לא ישירות לבנק, אין לך שום אסמכתא ומספיק פקיד עצלן שלא יהיה לו כח לחפש יותר מידי.אפשר דרך מעטפה,
יש גמחים שלוקחים את המעטפות ומפקידים עבורכם.
יתכןאני לא הייתי שולח צ'קים במעטפה גם לא ישירות לבנק, אין לך שום אסמכתא ומספיק פקיד עצלן שלא יהיה לו כח לחפש יותר מידי.
עוד ועוד בנקים כבר לא מקבלי מעטפות הפקדה.אפשר דרך מעטפה,
יש גמחים שלוקחים את המעטפות ומפקידים עבורכם.
בירושלים רק פאג"י לא מקבל, שאר הבנקים מקבלים.עוד ועוד בנקים כבר לא מקבלי מעטפות הפקדה.
מה שאני יודעת זה פועלים ומזרחי שכבר לא מקבלים.
גם לאומי.בירושלים רק פאג"י לא מקבל, שאר הבנקים מקבלים.
יש עצומה נגד פאג"י, בינתיים לא זז כלום.
מוזרבירושלים רק פאג"י לא מקבל, שאר הבנקים מקבלים.
יש עצומה נגד פאג"י, בינתיים לא זז כלום.
פנית אליו?אולי הגיע הזמן שהרשות החרדית שהרב מקלב מקדם... תגיע להסדר דחוף עם בנק ישראל להפקדת שיקים דרך המחשב!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: HennyS1 //