עזרה הפקת ארוע לבת מצווה

• הוסף לסימניות
בר מתוקים
HI282500שטרודל גימל
IMG-20210511-WA0012 (3).jpg
צפה בקובץ המצורף אירוע (2).jpg
IMG-20210616-WA0080 (2).jpg
צפה בקובץ המצורף אירוע (2).jpg

• הוסף לסימניות
מתי הבת מצוה?
הזמנתי עטים מאליאקספרס מזכרת לבת מצוה של הבת שלי
אמורים להגיע כל יום
בינתיים הספק בסין היה ממש בסדר,
שלח תמונה (על פי בקשתי) של העטים לפי שהוא מכין
ונראה ממש יפה
אם תרצי אעלה קישור ואעדכן איך זה הגיע
מה הקישור? אם אפשר, תודה.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה להשכיר את הציוד בלבד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה רשמת על העטים?
יכולה בבקשה להעלות דוגמא?
אני לא מצליחה לשלוח לך הודעה באישי אז אם תשלחי לי מייל אשלח לך דוגמא RHOFF60 גימייל קום
הדפסתי על העטים לוגו וכתבתי בת מצוה...שם הילדה ותאריך הארוע

• הוסף לסימניות
עריכת וידאו אם תרצי אשמח לערוך לך כמובן בתשלום.
יש אפשרות גם קלקרים דרך ימות המשיח.
סדנא לתכשיט, קשט, מחזיק מפתחות קונים חומרים וכל אחת יוצרת כיד הדמיון...
מה העלות של עריכת סרט לבת מצוה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות למזכרות?
כמה זמן לוקח להזמנה להגיע ?

• הוסף לסימניות
גיסתי עושה עכשיו שמחה,
אשאל אותה יותר מאוחר בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה