הפרגונים הכי משעשעים, מרתקים ומתוקים

נכתב ע"י 3012;1530569:
לא ידעתי שקוראים לי "אז מה":rolleyes:
אז מה, בטוח שגם אז מה טובה...
ועל הדרך אני קיבלתי את המחמאה מחוץ לקופסא;)

אז מה הכוונה אלי! (כך אני מרגישה)

נכתב ע"י malky gold;1530609:
אז מה הכוונה אלי! (כך אני מרגישה)

מה פירוש "מרגישה"?

(ס'תומרת, מה שייך פה רגשות, פשוט הסבתי את תשומת ליבה של פנינה למי שפתח את אשכול הריכוז של התגובות כדי לקיים את הנאמר "הנותן מתנה לחברו - צריך להודיעו":eek::eek:, זה לא ענין של רגשות, אלו הן עובדות.)

כפילות בטעות...

נכתב ע"י 3012;1530615:
מה פירוש "מרגישה"?

(ס'תומרת, מה שייך פה רגשות, פשוט הסבתי את תשומת ליבה של פנינה למי שפתח את אשכול הריכוז של התגובות כדי לקיים את הנאמר "הנותן מתנה לחברו - צריך להודיעו":eek::eek:, זה לא ענין של רגשות, אלו הן עובדות.)

וואו! לא ידעתי שהתחלתי אם מישהי רצינית!
מה אכפת לך שחשבתי שהתכוונו אלי?
עשה לי טוב הלב...
אבל סליחה, אני מבינה ש"אז מה" זה את ופשוט שדדתי לך את המחמאה,
אימרי בקול רם 3 פעמים "מחול לך"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה