נכתב ע"י פסיפס;1526823:מישהי יכולה לשלוח לי תקציר למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
נכתב ע"י פילפל;1526399:פנינה לא להיבהל סתם!!!!!!!
לא העליתי כאן כלום להורדה....
סה"כ הבאתי קישור לאשכול שהיה לפני תקופה ארוכה, בה מישהי העלתה תקציר, (לא אני) הקישורים שם להורדה כמובן אינם פעילים, אך ורק כדי לדעת אם מה שיש ברשותי זה התקציר המעודכן.
זה הכל!
(פשוט ראיתי תגובות על דברים שלא ראיתי בתקציר שברשותי, ואשמח לקבל את הגירסה המעודכנת. שלחתי לך בפרטי את כתובת המייל.)
...ולהבא כדאי לבדוק קצת לפני שמתעצבנים לשווא![]()
נכתב ע"י תקוה;1526909:הי! יום רביעי כבר נגמר ועוד לא קיבלתי.
רק אני לא קיבלתי?
אני מרגישה כאן כמו... תורכי בין דוברי צרפתית כולם מדברים על משהון שאין לי שיג ושיח בו כלל.
אני מרימה ידיים ביאוש..
תהנו לכם מחוויות נדירות...![]()
נכתב ע"י חותם1;1526943:אפשר גם לי?ֿ
נכנסתי לאשכול מאוחר מידי...
נכתב ע"י השראה;1526950:גם אני רוצה את התקציר שכולם מדברים עליו!
מישהי מתנדבת לשלוח לי?
זה המייל שלי.
ממש תודה!
נכתב ע"י pninap;1526906:הנה הזדמנות להציץ לספר הקסום
שיזכו בו פרגונים
או מי שיזמין את התוכנית.
ממיס לבבות, נכון?
הערכה להנדי שטרנברג הציירת המופלאה, שעשתה עבודה קסומה וכובשת לבבות!
ולנעמי שיאון, על כתיבה מופלאה בגובה העיניים של ילדינו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים