הפרויקט ה ע נ ק שלי ! מתוק דבש!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1885470:
בלון לחלל בצורת עיניים ע נ ק י ו תתת שיפזר ממתקים וילדים מתוקים על כל העולםםם

חחחחחחחחחחחחחחח גדול!
תקשיבו היצירתיות פה מ ת פ ר צ ת!!!!!!!!!!!
אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה ברזון;1885474:
חחחחחחחחחחחחחחח גדול!
תקשיבו היצירתיות פה מ ת פ ר צ ת!!!!!!!!!!!
אהבתי מאוד

זה גדול!!!!
חייבת להכניס את זה לרשימת המשאלות שלי!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי אולי סוכריות (דבש?) למורות, רבעס או להורים לחלק לילדים מצטיינים כשעליהן הדמויות שלך?

• הוסף לסימניות
בובות פרווה מהדמויות שלך??? :D:D:p

• הוסף לסימניות
יצירות??
משחקים??

• הוסף לסימניות
נו תגלי לנו!!!

• הוסף לסימניות
הציורים שלך על אריזות הדבש/הסוכריות בכל בית בארץ?

• הוסף לסימניות
ברזונילנד (כמו דיסנילנד)?

• הוסף לסימניות
סרט מצויר?

• הוסף לסימניות
תינוק/ת/תאומים/ות חיים וקיימים?:)

• הוסף לסימניות
ספרי מתוק מדבש של הרב שלמה לוינשטין אם אני לא טועה- לילדים?

• הוסף לסימניות
מכתביות לילדות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בפונטציאל;1885623:
פחחח
היית רוצה כאלו ילדים...?
לדעתי, כשאשה כותבת בהתרגשות כבירה 'פרויקט ענק' וכו' וכו' זה רק יכול להיות משהו כזה (אולי שלישיה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1885634:
לדעתי, כשאשה כותבת בהתרגשות כבירה 'פרויקט ענק' וכו' וכו' זה רק יכול להיות משהו כזה (אולי שלישיה...)
אתה מציאותי? נכון שנשים הזויות אבל לא עד כדי כך.

• הוסף לסימניות
אני יודעת פאזל רצפה חדש...
אה, צריך שה יהיה ג-ד-ו-ל.
אז נגיד שהוא של 1000 חלקים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה