נכתב ע"י נוי;747499:איזה פרח מבועת!
-הוא לא התרגל לפלש של אימא?
מאוד חמוד... מבט של ילד (שמבטא תמהון - אמא, למה את על הרצפה עושה לי קוקו מאחורי גוש שחור ומכוער לטעמי, ואני בתוך סל מקש עם כובע מאוד לא פרקטי ומקבל הבזקי אור חוזרים ונשנים מהעמוד פה לצידי ?)נכתב ע"י RacheliM;747500:דווקא אני חשבתי שזה חמוד....!!
- - -
נראלי הוא כבר עושה את זה בכוונה,כדי שאפסיק לצלם,סוג אלה שמוציאים לשון ועושים קרניים חח....![]()
בדיוק!!נכתב ע"י דוד דנברג;747502:מאוד חמוד... מבט של ילד (שמבטא תמהון - אמא, למה את על הרצפה עושה לי קוקו מאחורי גוש שחור ומכוער לטעמי, ואני בתוך סל מקש עם כובע מאוד לא פרקטי ומקבל הבזקי אור חוזרים ונשנים מהעמוד פה לצידי ?)
בקיצור: הבעה של ילד שעובר התעללות.נכתב ע"י דוד דנברג;747502:מאוד חמוד... מבט של ילד (שמבטא תמהון - אמא, למה את על הרצפה עושה לי קוקו מאחורי גוש שחור ומכוער לטעמי, ואני בתוך סל מקש עם כובע מאוד לא פרקטי ומקבל הבזקי אור חוזרים ונשנים מהעמוד פה לצידי ?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים