הפרח שינה את פניו....!!

• הוסף לסימניות
עשינו קצת חזרות,שינינו עלי כותרת...
(רק החולצה...אמממ...טוב,תסלחו לי על זה:p)
;)

קבצים מצורפים

• פרח סגול.jpg
    KB 141.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מתוק מאוד !
הקו הלבן עדיין קצת נטוי ולא שווה בין הצדדים גם מבחינת החשיפה

• הוסף לסימניות
וואלה, השתפרות ענקית!
זווית הצילום מצוינת,
נראה לי שהיה אפשר למקם אותו ממש באמצע הפריים כי החלל הגדול למעלה מיותר.(אפשר לעשות קרופ...)

סתם אגב הפרח האדום יותר יפה וגם יותר מתאים לרקע....

ועוד משהו,ההבעה שלו פה לא משהו, הוא נראה בטראומה ממשהו....
חבל כי בעיקרון הוא ילד מגניב וחמוד!

• הוסף לסימניות
איזה פרח מבועת!
-הוא לא התרגל לפלש של אימא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;747499:
איזה פרח מבועת!
-הוא לא התרגל לפלש של אימא?

דווקא אני חשבתי שזה חמוד....!!
- - -
נראלי הוא כבר עושה את זה בכוונה,כדי שאפסיק לצלם,סוג אלה שמוציאים לשון ועושים קרניים חח....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;747500:
דווקא אני חשבתי שזה חמוד....!!
- - -
נראלי הוא כבר עושה את זה בכוונה,כדי שאפסיק לצלם,סוג אלה שמוציאים לשון ועושים קרניים חח....;)
מאוד חמוד... מבט של ילד (שמבטא תמהון - אמא, למה את על הרצפה עושה לי קוקו מאחורי גוש שחור ומכוער לטעמי, ואני בתוך סל מקש עם כובע מאוד לא פרקטי ומקבל הבזקי אור חוזרים ונשנים מהעמוד פה לצידי ?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;747502:
מאוד חמוד... מבט של ילד (שמבטא תמהון - אמא, למה את על הרצפה עושה לי קוקו מאחורי גוש שחור ומכוער לטעמי, ואני בתוך סל מקש עם כובע מאוד לא פרקטי ומקבל הבזקי אור חוזרים ונשנים מהעמוד פה לצידי ?)
בדיוק!!
:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;747502:
בקיצור: הבעה של ילד שעובר התעללות.
וזה עוד מתועד-לתשומת לבך, אימא!

(:):):):)- הוספה נחוצה שלא תקחו ברצינות)

• הוסף לסימניות
הפרח מתוק!
לא חיוור מדי בפנים?

נזכרת בטראומת הילדות שלי :)
זוכרת את זה כמו היום, לא היה לי מושג מה זה מצלמה ותמונות
אולי בת 3 ותמונות לא היה אז כמו היום
זוכרת ששמו אותי על משהו ענק מפחיייייייייייייייייד מאוד
רעדתי מפחד ולא רק זה
אלא ששמו אותי וכולם התרחקו ממני!
זוכרת שצבטתי את המשהו הענק הזה ובכיתי כי נשארתי לבד על המפלצת הזאת
זוכרת שאחרי כמה זמן ראיתי פתאום תמונה, ופתאום קלטתי מה קרה כאן, בתמונה רואים שאני בוכה ומפחדת אבל זה חמוד....
לפי התמונה הבנתי למה השאירו אותי לבד וראיתי שהמפלצת זה חלק של מזרן קפיצים שכשיושבים עליו זה מפחיד אבל בתמונה הוא ידי חברותי...

• הוסף לסימניות
זכרון ילדות: המצלמה לוותה אותי לכל כיוון, וכמה קופסאות נעלים מאחסנות את תוצרי התכונה הזו של המצלמה, (המצלמה היתה שייכת לאמריקאית צעירה שדאגה גם ל"פפירנע נחת") .
עוד זכרון ילדות שנכרך: הופתעתי מאוד כששמעתי את הקלטת של "ובמצלמה יש חור...", לא הבנתי את עדינה הזו שמפחדת מיצור חביב כזה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה תלוי מאוד באווירה הכללית של הבית לפני ואחרי התמונות.

אימי היא חסידה של תמונות שיהיה להורים נחת. וכל תנודה צילמה ותיעדה בגיל מאוד צעיר החזרתי כבר מצלמה יקרה ביד שהלכתי איתה לכל מקום. פעילויות של סמינר וכמובן טיולים.
כנערה הייתי הצלמת של כל המשפחה המורחבת בכל השמחות.

אין ילד במשפחה שלא רב על הזכות לצלם ולהצטלם במצלמה. וכמובן לראות את התמונות אחרי פיתוח היה טקס שמח ומתלהב מאוד.(מה גם שזה היה די קרוב לזמן הצילומים ולא אחרי....)

גם ילדי מחכים לרגע שתצא מצלמה מנרתיקה.... זאת חויה, זהו פרס... זהו הווי חיים מלא שמחה ועניין...

אבל כל משפחה והאוירה שלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה