נכתב ע"י חויד;950464:האמת שגם לי אמרו שזה אמור לעבור לבד עם הזמן,
אבל נראה לי ששנה + זה כבר מידי הרבה זמן
אם יש עוד עצות רעיונות לבעלי נסיון
אודה מאוד!
נכתב ע"י גפ"ן;951007:אולי במקום לנחש ולעשות את הילד שלך שפן נסיון בתזונה, תלכי פשוט להיימליך או לגב' קליין מירושלים והם יעזרו לך מאד???
אצלי שניהם עזרו בהמון דברים. בדוק ומנוסה.
נכתב ע"י סטודנטית;951090:הבן שלי בן שנתיים וקצת,וגם סובל מזה כבר מס׳ חודשים וההמלצה של הרופאה היתה מי חמצן וטיפות אוזניים..... וזה מה שאני עושה זה עוזר קצת וחוזר שוב![]()
נכתב ע"י hilav;950159:אני פעם שמעתי (לא ניסיתי) שיש טיפות של הרב גרינמן שמאוד טובות (אני לא יודעת יכול להיות שזה לנוזלים, תבדקו מה זה)
נכתב ע"י סטודיו S;951239:זה טיפות של גרינימן לא של הרב...![]()
נכתב ע"י בזק;951943:לאחר התייעצות עם רופא מומחה הוא אמר בפירוש שלא לטפטף את מי החמצן לתוך האוזן,
אלא פשוט לנקות עם קיסם אוזניים טבול במי חמצן ובשום אופן לא לשפוך לו לתוך האוזן.
אל תתייאשי בד"כ זה עובר עם הגיל,
בהצלחה ורפואה שלימה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים