הפרשות באוזניים

• הוסף לסימניות
גם לבן שלי היה בגיל הזה תקופה ארוכה הפרשות כמו נזלת מהאוזן.
הרופא אמר לא לתת לו מוצרי חלב
זה עבר לבד אחרי תקופה ארוכה.

לא מזמן היה את זה גם לבת השנתיים וחצי שלי
ניקיתי בעזרת מי חמצן ותו לא
לפני מספר ימים היא היתה חולה והיתה לה הפרשה אבל זה עבר די מהר

• הוסף לסימניות
האמת שגם לי אמרו שזה אמור לעבור לבד עם הזמן,
אבל נראה לי ששנה + זה כבר מידי הרבה זמן

אם יש עוד עצות רעיונות לבעלי נסיון
אודה מאוד!

• הוסף לסימניות
איזה שמיעה חברתית! , איזה הזדהות בנושא ! הבת שלי בת 3 וחצי ומגיל חצי שנה הייתה מאושפזת כ-5 פעמים עד גיל שנה (!) ב"ה יש לה חור טבעי אז אין ניתוח . ועד היום ניסיתי את כל - אבל כל סוגי העיצות כולל הרפואה הטבעית והרפלקסולוגיה והמח אחד וכו' היו רופאים שיכולתי לתבוע אותם על הדיבורים (!) מה שהכי נהנתי לשמוע זה את הרב אלימלך פירר שאמר לי לפעמים צריך כיס רחב ואמונה טפוחה...ויש מבנה אוזן שרק הגיל עושה את שלו, אבל כמובן שמוצרי מזון שמגבירים נוזלים הורדתי מהתפריט ואני צריכה להאמין שבלי ההורדה המצב היה יכול להיות גרוע יותר, ואם יש לכם עוד משהו שעדיין לא הציעו -אני עדיין שומעת רעיונות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;950464:
האמת שגם לי אמרו שזה אמור לעבור לבד עם הזמן,
אבל נראה לי ששנה + זה כבר מידי הרבה זמן

אם יש עוד עצות רעיונות לבעלי נסיון
אודה מאוד!

לעודד אותך שאחותי נהנתה מזה עד גיל 13 בערך...

אצלי זה עבר בגיל 2.5

• הוסף לסימניות
אולי במקום לנחש ולעשות את הילד שלך שפן נסיון בתזונה, תלכי פשוט להיימליך או לגב' קליין מירושלים והם יעזרו לך מאד???
אצלי שניהם עזרו בהמון דברים. בדוק ומנוסה.

• הוסף לסימניות
לביתי היה את זה עד גיל 2+
ד"ר פלושניק אמר לנו להפסיק לתת לה לשתות בקבוק בשכיבה במיטה ואכן זה עזר והתופעה נעלמה

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנתיים וקצת,וגם סובל מזה כבר מס׳ חודשים וההמלצה של הרופאה היתה מי חמצן וטיפות אוזניים..... וזה מה שאני עושה זה עוזר קצת וחוזר שוב:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;951007:
אולי במקום לנחש ולעשות את הילד שלך שפן נסיון בתזונה, תלכי פשוט להיימליך או לגב' קליין מירושלים והם יעזרו לך מאד???
אצלי שניהם עזרו בהמון דברים. בדוק ומנוסה.

שפן נסיונות ממש לא
דברים שאני יכולה לנסות ואין להם השפעות או סיכון לילד - לא אכפת לי לנסות
אשמח לשמוע פרטים על קליין/היימליך,
מה השיטה שלהם? והאם עזרו גם לבעיות מהסוג הזה ?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;951090:
הבן שלי בן שנתיים וקצת,וגם סובל מזה כבר מס׳ חודשים וההמלצה של הרופאה היתה מי חמצן וטיפות אוזניים..... וזה מה שאני עושה זה עוזר קצת וחוזר שוב:(

על זה אני מדברת,
שזה חוזר שוב,
אני מחפשת משהו שעוזר לצמיתות, אם יש כזה דבר ?!...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים ועל כל העצות, גם בפרטי
לפחות עודדתם אותי, שיש עוד מקרים כאלו...(לא שאני שמחה שיש..)
אם יש למישהו עוד רעיון/עצה שעוזרת מניסיון אשמח לשמוע!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;950159:
אני פעם שמעתי (לא ניסיתי) שיש טיפות של הרב גרינמן שמאוד טובות (אני לא יודעת יכול להיות שזה לנוזלים, תבדקו מה זה)

זה טיפות של גרינימן לא של הרב...:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לשים טיפות שום לדלקת אזניים רגילה, בלי נוזלים?
אם כן- איך שמים אותם איך מכינים \ איפה קונים?

יש לי ילד שסובל מאד מדלקות אזניים "רגילות" אבל חוזרות ונשנות...

• הוסף לסימניות
חויד שימי לב,
מאחר וגם בני בן השנה וחצי סבל מתופעה זו מאז לידתו רק שאצלו לא היה את החור שינקז החצה את הדלקת הוא היה סובל מדלקות אוזניים חוזרות,
כעת הוא לאחר ניתוח כפתורים
ההפרשות מגיעות בעיקר אחרי מאכילת מוצרי חלב- בעיקר חלב או שוקו
וכן לאחר כניסת מים לאוזן
לאחר התייעצות עם רופא מומחה הוא אמר בפירוש שלא לטפטף את מי החמצן לתוך האוזן,
אלא פשוט לנקות עם קיסם אוזניים טבול במי חמצן ובשום אופן לא לשפוך לו לתוך האוזן.
אל תתייאשי בד"כ זה עובר עם הגיל,
בהצלחה ורפואה שלימה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בזק;951943:
לאחר התייעצות עם רופא מומחה הוא אמר בפירוש שלא לטפטף את מי החמצן לתוך האוזן,
אלא פשוט לנקות עם קיסם אוזניים טבול במי חמצן ובשום אופן לא לשפוך לו לתוך האוזן.
אל תתייאשי בד"כ זה עובר עם הגיל,
בהצלחה ורפואה שלימה,

יתכן שזה בגלל הכפתור,
כי לי אמר הרופא בפירוש כן לטפטף 3 טיפות (זה פשוט ממיס את ההפרשה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה