הפרשת חלה בערב שבת הקרובה, תצטרפי?

• הוסף לסימניות
מתארגנת קבוצה של 40 נשים להפרשת חלה לשבת הקרובה.
אם את מפרישה חלה בער"ש הקרובה ומוכנה להזכיר שמות לישועה אשמח להעביר לך את השמות באישי.
תוכלי לאשר כאן באשכול או באישי את הצטרפותך.

תודה ותזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
תשלחי לי

נשים, חלת מפתח השבוע!! סגולה לפרנסה טובה!

• הוסף לסימניות
אני חברה בארגון של אשה שמארגנת כל שבוע 120 נשים להפרשת חלה!
בד''כ יש לה נשים רזרביות אולי זה יועיל לך,

• הוסף לסימניות
אני בל"נ

• הוסף לסימניות
תלוי אם יהיה קמח מאחרי פסח...
אם תוכלו לעדכן כאן. אם כן אצטרף בעז"ה

• הוסף לסימניות
אני בל"נ

• הוסף לסימניות
בע"ה.
האם אפשר להזכיר כמה שמות, כלומר, אם התכוונתי להפריש למען מטרה מסוימת, אוכל להזכיר גם את השמות שא רוצה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1578231:
תשלחי לי

נשים, חלת מפתח השבוע!! סגולה לפרנסה טובה!

השבת עושים?
אמרו לי שרק אותה שבת אחרי פסח מה שיצא לנו מיד השנה...

• הוסף לסימניות
מצטרפת, בעז"ה.
אפשר לשלוח לי שמות, אוסיף אותם לרשימה...

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1578656:
בע"ה.
האם אפשר להזכיר כמה שמות, כלומר, אם התכוונתי להפריש למען מטרה מסוימת, אוכל להזכיר גם את השמות שא רוצה?

בוודאי.

• הוסף לסימניות
יש כבר קמח מאחרי פסח בחנויות!!

• הוסף לסימניות
בעז"ה אופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה