הפרשת חלה בערב שבת הקרובה, תצטרפי?

• הוסף לסימניות
גם חמישי נחשב ער"ש?
אם כן - אשמח להצטרף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1582073:
גם חמישי נחשב ער"ש?
אם כן - אשמח להצטרף

שלחתי לך תשובה באישי וכן את הרשימה

• הוסף לסימניות
בעזרת ה'. אשמח לקבל גם שמות.

• הוסף לסימניות
נשים יקרות,
אשמח אם תוכלנה להוסיף לרשימה את השם
אריה בן מלכה
לזיווג הגון

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1582368:
נשים יקרות,
אשמח אם תוכלנה להוסיף לרשימה את השם
אריה בן מלכה
לזיווג הגון

תודה

הוא רשום, אלא אם כן זה עוד אחד...

• הוסף לסימניות
בעז"ה אשמח להצטרף אם יום חמישי נחשב גם ערב שבת.

• הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה , ובכל אופן אשמח להתפלל גם אם אצליח וגם אם לא ,
אם תרצי שלחי את הרשימה .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כשרונית;1582378:
הוא רשום, אלא אם כן זה עוד אחד...

למצטרפות הראשונות הוא לא מופיע ברשימה, אח"כ ע"פ בקשה הוספנו אותו.

בהזדמנות זו, מי שבקשה בפרטי להוסיף עוד שמות, אפשר להעלות לכאן אם לא אכפת לכן שיראו את השם מעל גבי הפורום, ואם זה לא מתאים תוכלנה לשלוח בפרטי לכל אחת את תוספת השם כי באמת חבל שלא יוזכרו. (אין לי מספיק פנאי היום ומחר להוסיף לכולן, הייתי עושה זאת בשמחה)
בכל מקרה הוספתי לרשימה שאני שולחת למצטרפות מהיום

תודה מיוחדת לכל הנשים האכפתיות שהצטרפו!

• הוסף לסימניות
מי שעדיין לא קיבלה את השמות, תשלח לי בבקשה הודעה באישי.
תודה.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל שוב את הרשימה, זה בטעות נמחק לי. סליחה

• הוסף לסימניות
אני גם אפריש היום חלה בעז"ה
אשמח לקבל את הרשימה

• הוסף לסימניות
האם יש ענין עקרוני בהפרשת חלה דוקא ביום ששי, או שיום חמישי נחשב גם הוא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1583062:
האם יש ענין עקרוני בהפרשת חלה דוקא ביום ששי, או שיום חמישי נחשב גם הוא?

נחשב גם הוא

• הוסף לסימניות
קודם כל - רב תודות לפותחת האשכול!

יש לי כמה שמות לתפילה. מי שתוכל - אשמח שתפנה אלי באישי ואשלח לה.

תזכינה למצוות!

• הוסף לסימניות
לכולכן שקיבלתן את רשימת השמות, ב"ה הראשונה ברשימה-התארסה! (מ' בת ר')
הלוואי במהרה בקרוב לכל הזקוקים לזיווג הגון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1583846:
לכולכן שקיבלתן את רשימת השמות, ב"ה הראשונה ברשימה-התארסה! (מ' בת ר')
הלוואי במהרה בקרוב לכל הזקוקים לזיווג הגון!

אני מפרישה חלה עוד כמה דק' - אשמח לקבל את הרשימה

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו !!!
עכשיו היה איזה 4 שעות שידור ברדיו קול חי
הם מארגנים כבר למעלה מחצי שנה את הערב הפרשת חלה העולמי הזה
פשוט מרגש היה!! אלפי מוקדים מסביב לגלובוס ביפן, אתיופיה, לונדון, ארגנטינה, ניו יורק, טהרן! ( 70 נשים)ארגנטינה,מקסיקו ( 16 מוקדים) וקיצור אני לא אכתוב פה את כל המדינות הקיימות.. כי כמעט בכל נקודה ע"פ הגלובוס התקיים וובכל אחד מהם כמות יפה ומכובדת החל מ30-40 וכלה באלפים משהו מדהים!
בארץ גם במקומות לא צפויים
בכפר שמריהו ( האלפיון העליון) נשים הכי חילוניות והכי רחוקות שיש, נשות תקשורת קשוחות, סוכנות דוגמניות, שחקניות, זמרות וכו' היה שם 100 נשים..אמרו שהן התרגשו ובכו ועדיין רועדות ולא רוצות לעזוב את המקום ואומרים שם ברדיו אם הייתם יודעים מי אלו לא הייתם מאמינים שהם בלל משתתפות בכזה דבר ועוד בכזו התרגשות..
היה גם בהר חרמון, כפר עין הוד, כל מיני קיבוצים מרוחקים..בנתניה (260 נשים), ת"א, עתלית, שלומי (500 נשים) סביב כל קברי הצדיקים, ברחבת בכותל! קבר דוד המלך, רשב"י, רחל אמנו, שמואל הנביא, קיצור גם בכל המקומות אולי איזה 100 כאלו.. בחולון ( 2000 נשים) פשוט למעלה מ4 שעות רק דיברו על המוקדים והעלו נשים שסיפרו.. (יכול להיות עוד ממשיך שם..)
ממש בכל נקודה על הגלובוס, בלי סוף מקומות..
שומעים שם נשים בנות 60 שלראשונה בחייהן מפרישות חלה, פשוט מדהים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה