נכתב ע"י dk;1194701:.......
על כל פריט אופנה שנמכר בחנות - גם אם במסגרת סוף עונה - חל חוק ההחזרים, על פי תנאי ההחזרה.
נכתב ע"י מיכל123;1195308:לא הבנתי מה הבעיה שלך ועל מה ההתפרצות ?
קנית ביום רביעי, ובאת ביום ראשון, נו... זה אחרי יומיים. הוא לא חייב על פי החוק שהביאו.
נכתב ע"י sh12;1195113:קראתי את זה ג"כ הבוקר.
אבל שימי לב שלא הזכירו כאן כלל של מבצעים וסוף עונה.
נכתב ע"י dk;1194701:
על כל פריט אופנה שנמכר בחנות - גם אם במסגרת סוף עונה - חל חוק ההחזרים, על פי תנאי ההחזרה.
נכתב ע"י נ פלוס;1195362:אמרתי לה- "את יודעת שזה לא חוקי!!!
נכתב ע"י למען דעת;1195375:יש חוק שמחייב עסקים לקבל תשלום באשראי?
נכתב ע"י נ פלוס;1195362:נכנסתי בחנות, וקניתי שם כמה דברים קטנים ב 27 ש"ח, אני בא לשלם והמוכרת החמודה והמתוקה אומרת לי- אנחנו מקבלים אשרי רק מ 30 ש"ח חשבתי שאני מתפוצצת!! יאללה היא עושה סיפור מ3 שקל?! שאלתי אותה- איפה הבעלת החנות? היא מראה לי על איזה אישה, קיצור אמרתי לה קניתי ב27 ש"ח אפשר לשלם עם אשרי? היא עונה לי לא!! טוב- אמרתי לה- "את יודעת שזה לא חוקי!!! אז היא עונה- מה יש לי עם החוק???? מי משלם לחברת האשרי? אני או החוק??? תשובה ממש עניינית!! נכון?! קיצור אמרתי לה "לא רוצה לא צריך", והלכתי..... אם זה לא היה חרדית הייתי עושה משהו.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי, אביגלוש, אסתי1641 ועוד 25 משתמשים28 //