- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש טוב;1196363:באמת רעיון :החזר נסיעות ללקוח
מי מריץ ת'רעיון ?![]()
תיזהר, בסוף זה יהיה וזה יגרום לפשיטת רגל לחנויות (ראה ערך החזר נסיעות לשכירים, כנראה זה גם התחיל מאיזה שהוא הלצה בפורום)
נכתב ע"י איש טוב;1196363:באמת רעיון :החזר נסיעות ללקוח
מי מריץ ת'רעיון ?![]()
נכתב ע"י 3012;1196407:לי ידוע שניתן לזכות בחזרה את הכרטיס אשראי תוך 48 שעות במקרה של החזרת מוצר.
לטובה אציין, שקניתי בחנות גולף בקניון איילון כמה פריטי לבוש בכרטיס אשראי, והחלטתי לבסוף להחזיר אותם. עשיתי מאמץ להגיע לשם שוב מיד למחרת, וליתר בטחון הדפסתי את הסעיפים הנוגעים בנושא הזה מתוך אחד האתרים שהובאו לעיל. כדי שתהיה לי הוכחה שזה החוק!
לשמחתי, לא הוצרכתי להשתמש בזה, ואף לא להתחנן על נפשי או ליפול על רגלי. בשיא הטבעיות הם זיכו לי במקום את כרטיס האשראי ופנו לסדר את מה שהחזרתי למקומו. [למרות שהצעתי להם (כמו שאני משתדלת בד"כ) להחזיר את זה בעצמי, כדי שלא להטריח, אך הם העדיפו אחרת.]
זה לא שאני באה להגיד שרק בקניון איילון מכבדים חוקים וברבי עקיבא לא. כי זה לא נכון!
בכל מקום (חרדי או חילוני, באשר הם בני אדם...)תמצאו את אלו שינהגו בהתאם לחוק (ויתחשבו גם לפנים משורת הדין) ויש את אלו שבוחרים להתעלם ממנו וממך...
אני יכולה לתת לכם רשימת חנויות לא מעטות בבני ברק עצמה וגם ברבי עקיבא שמכבדות את החוקים ושתודעת השירות שלהם גבוהה ומכבדת אותך כלקוח וכבן אדם!
למעוניינים, בפרטי![]()
נכתב ע"י כוכב103;1196459:לא קראתי את כל האשכול
אבל את תחילתו כן.
מטאור, אני מבינה מאוד את כעסך,
אבל, את חושבת שבימים כאלו של מכירות סוף עונה בעל החנות אמור להתקע עם סחורה מלפני שבועיים?
החנויות רובן ככולן מוכרות במחירים לא ראליים רק כדי להתפטר מהסחורה, ואת מצפה שיחזירו לך זיכוי ויקחו את הבגד שקנית לפני קרוב לשבועיים?
בכמה חנויות שהסתובבתי בשבועות האחרונים לקנות בגדים במחירי מציאה הגעתי בהפרש של יום והסחורה "עפה" משם לפני שהספקתי להחליט אם אני רוצה או לא. למה את חושבת שהוא צריך עכשיו "לקנות ממך חזרה" בגד חורפי שקנית ממנו לפני כ"כ הרבה זמן.
אם היינו עכשיו בתחילת העונה, והיית קונה במחיר מלא, אין לי ספק שהיית מקבלת זיכוי והבגדים היו חוזרים למקומם בלי ציוץ. אבל אם היית שואלת לפני הקניה ברור לי שהיו אומרים לך מראש שאין החלפות והחזרות.
ואני לא יודעת מה אומר החק בענין, אבל ההגיון אומר שאין שום הצדקה לקחת ממך את הבגדים בחזרה.
(זיכוי הוא כסף, ומקום על המדף/קולב עולה הרבה...)
נכתב ע"י 3012;1196407:לי ידוע שניתן לזכות בחזרה את הכרטיס אשראי תוך 48 שעות במקרה של החזרת מוצר.
לטובה אציין, שקניתי בחנות גולף בקניון איילון כמה פריטי לבוש בכרטיס אשראי, והחלטתי
זה לא שאני באה להגיד שרק בקניון איילון מכבדים חוקים וברבי עקיבא לא. כי זה לא נכון!
בכל מקום (חרדי או חילוני, באשר הם בני אדם...)תמצאו את אלו שינהגו בהתאם לחוק (ויתחשבו גם לפנים משורת הדין) ויש את אלו שבוחרים להתעלם ממנו וממך...
אני יכולה לתת לכם רשימת חנויות לא מעטות בבני ברק עצמה וגם ברבי עקיבא שמכבדות את החוקים ושתודעת השירות שלהם גבוהה ומכבדת אותך כלקוח וכבן אדם!
למעוניינים, בפרטי![]()
נכתב ע"י מטאור;1196589:מצער מאד, אבל צריך להסתכל לאמת בעיניים: החרדים שמים פס על החוק.
בקניון לא נתקלתי מעולם במקרים כגון אלו.
נכתב ע"י מיכל123;1196900:יש כאן איזה שהוא חוסר הבנה בסיסית.
החוק לא מאפשר להחזיר את הבגד.
היא באה לדרוש משהו מעבר לחוק !!! בעל החנות לא חייב, וכמובן שאסור לה לפרסם את זה.
נכתב ע"י מטאור;1196958:מיכל, יש לך חוסר הבנה בסיסית: לא דרשתי משהו מעבר לחוק! הרמתי טלפון למועצה לצרכנות, סיפרתי בקצרה את המקרה ושאלתי מה אומר החוק, והמוקדנית בדקה ואמרה שהצדק איתי - המוכר חייב לתת זיכוי בתוך ה - 14 יום! הגעתי תוך 3 ימים! השלט שהוא תלה מהווה הפרת חוק בפני עצמה. החוק אומר שלמוכר אסור להגביל ביטולי עסקאות במכירות סוף עונה!
שאלתי אותה מה עלי לעשות כעת, והיא הנחתה אותי איך להגיש תביעה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי, אביגלוש, אסתי1641 ועוד 25 משתמשים28 //