עזרה הצהרת בידוד למעסיק

• הוסף לסימניות
איפה מוצאים את זה?
לא מצאתי באתר של משרד הבריאות
אודה לעזרה
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם דיווחת על הבידוד (בטופס מקוון, או בטלפון למוקד משה"ב)?
כן טלפונית
יש למלא את הנ"ל
ואחרי כמה ימים מקבלים למייל ישירות אישור רשמי על בידוד מטעם משרד הבריאות
תודה רבה.
מלאתי מקוון וקבלתי את הטופס מלא למייל. -זה אמור להיות דיווח גם למעסיק?

• הוסף לסימניות
כן טלפונית

תודה רבה.
אחרי תקופה הם שולחים למייל אישור על הבידוד (טופס שונה מההצהרה על הבידוד).
יש מעסיקים שמסתפקים בטופס הצהרה על הבידוד.
לי שלחו את האישור אחרי חודש וחצי מההצהרה, יכול להיות שפניה טלפונית תזרז את השליחה.

• הוסף לסימניות
כן טלפונית

תודה רבה.
כעיקרון לפי ההנחיות כתוב שהעתק הטופס מוגש למעסיק כאסמכתא. הבעיה שעל הטופס כתוב משהו כמו "מסמך זה אינו מהוה אסמכתא לשליחת הטופס". כתבו לי שעותק ממייל האישור שנשלח + הטופס שצורף אליו, כן מהוים אסמכתא.
אך המעסיק לי רצה "אישור על תקופת הבידוד" שנשלח במייל. מה לעשות...
אז פניתי בטלפון ושלחו לי אישור.
לאחר כחודש וחצי פתאום נזכרו שוב לשלוח את האישור, ואז הגיעו אישורים גם לעוד בני משפחה שהיו בבידוד...

• הוסף לסימניות
כעיקרון לפי ההנחיות כתוב שהעתק הטופס מוגש למעסיק כאסמכתא. הבעיה שעל הטופס כתוב משהו כמו "מסמך זה אינו מהוה אסמכתא לשליחת הטופס". כתבו לי שעותק ממייל האישור שנשלח + הטופס שצורף אליו, כן מהוים אסמכתא.
אך המעסיק לי רצה "אישור על תקופת הבידוד" שנשלח במייל. מה לעשות...
אז פניתי בטלפון ושלחו לי אישור.
לאחר כחודש וחצי פתאום נזכרו שוב לשלוח את האישור, ואז הגיעו אישורים גם לעוד בני משפחה שהיו בבידוד...
אצלי שלחו מהר מאוד את האישור.
אישור פרטני עבור כל אחד מהמבודדים.

• הוסף לסימניות
אצלי שלחו מהר מאוד את האישור.
אישור פרטני עבור כל אחד מהמבודדים.
מתי זה היה? (היה לנו פעמיים בידוד משפחתי. בראשון שלחו מיד, בשני - שהיה אחרי חנוכה - לקח הרבה זמן. מניח שלא עמדו בעומס של הגל השלישי)

• הוסף לסימניות
מתי זה היה? (היה לנו פעמיים בידוד משפחתי. בראשון שלחו מיד, בשני - שהיה אחרי חנוכה - לקח הרבה זמן. מניח שלא עמדו בעומס של הגל השלישי)
ממש היום
שלחו תוך חצי שעה

• הוסף לסימניות
בידוד משפחתי שלקח שבועים מהחשיפה או יותר?
ואם יותר - דווחתם שוב על בידוד בתום השבועיים?

• הוסף לסימניות
https://www.gov.il/he/service/quarantine-self-report יש למלא את הנ"ל
ואחרי כמה ימים מקבלים למייל ישירות אישור רשמי על בידוד מטעם משרד הבריאות

מסתבכת...
בידוד שנגמר לפני כשבועיים, דווח טלפונית למשרד הבריאות- רלוונטי למלא את הטופס הזה?
אין אפשרות לקבל פשוט אישור על הבידוד שהיה?
אם כן, איפה?

• הוסף לסימניות
מסתבכת...
בידוד שנגמר לפני כשבועיים, דווח טלפונית למשרד הבריאות- רלוונטי למלא את הטופס הזה?
אין אפשרות לקבל פשוט אישור על הבידוד שהיה?
אם כן, איפה?
דיווח טלפוני לכאורה אמור להחליף דיווח אונליין.
תתקשרי למשרד הבריאות ותבקשי מהם לשלוח לך אישור על הבידוד.
אם לא תתקשרי ויש להם כתובת מייל מעודכנת, הם ישלחו לך בעתיד (לי שלחו כחודש אחרי שהסתיים הבידוד).

• תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
דיווח טלפוני לכאורה אמור להחליף דיווח אונליין.
תתקשרי למשרד הבריאות ותבקשי מהם לשלוח לך אישור על הבידוד.
אם לא תתקשרי ויש להם כתובת מייל מעודכנת, הם ישלחו לך בעתיד (לי שלחו כחודש אחרי שהסתיים הבידוד).
לא בהכרח...וחשוב לשים לב לזה.......
יש ממלא שדיווח טלפונית ולא ניקלטו באתר .....עדיך למלא טופס דיווח אונליין.......אחרי שמסיימים את הבידוד להיתקשר ל*5400 בשביל לקבל אסמכתא למעסיק ונישלח ישירות למייל(יש מלא שהפסידו כסף ביגלל שחשבו שמילו טופס טלפוני)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה