האם דיווחת על הבידוד (בטופס מקוון, או בטלפון למוקד משה"ב)?איפה מוצאים את זה?
לא מצאתי באתר של משרד הבריאות
אודה לעזרה
תודה
כן טלפוניתהאם דיווחת על הבידוד (בטופס מקוון, או בטלפון למוקד משה"ב)?
תודה רבה.יש למלא את הנ"ל
ואחרי כמה ימים מקבלים למייל ישירות אישור רשמי על בידוד מטעם משרד הבריאות
אחרי תקופה הם שולחים למייל אישור על הבידוד (טופס שונה מההצהרה על הבידוד).כן טלפונית
תודה רבה.
מלאתי מקוון וקבלתי את הטופס מלא למייל. -זה אמור להיות דיווח גם למעסיק?
כעיקרון לפי ההנחיות כתוב שהעתק הטופס מוגש למעסיק כאסמכתא. הבעיה שעל הטופס כתוב משהו כמו "מסמך זה אינו מהוה אסמכתא לשליחת הטופס". כתבו לי שעותק ממייל האישור שנשלח + הטופס שצורף אליו, כן מהוים אסמכתא.כן טלפונית
תודה רבה.
מלאתי מקוון וקבלתי את הטופס מלא למייל. -זה אמור להיות דיווח גם למעסיק?
אצלי שלחו מהר מאוד את האישור.כעיקרון לפי ההנחיות כתוב שהעתק הטופס מוגש למעסיק כאסמכתא. הבעיה שעל הטופס כתוב משהו כמו "מסמך זה אינו מהוה אסמכתא לשליחת הטופס". כתבו לי שעותק ממייל האישור שנשלח + הטופס שצורף אליו, כן מהוים אסמכתא.
אך המעסיק לי רצה "אישור על תקופת הבידוד" שנשלח במייל. מה לעשות...
אז פניתי בטלפון ושלחו לי אישור.
לאחר כחודש וחצי פתאום נזכרו שוב לשלוח את האישור, ואז הגיעו אישורים גם לעוד בני משפחה שהיו בבידוד...
מתי זה היה? (היה לנו פעמיים בידוד משפחתי. בראשון שלחו מיד, בשני - שהיה אחרי חנוכה - לקח הרבה זמן. מניח שלא עמדו בעומס של הגל השלישי)אצלי שלחו מהר מאוד את האישור.
אישור פרטני עבור כל אחד מהמבודדים.
ממש היוםמתי זה היה? (היה לנו פעמיים בידוד משפחתי. בראשון שלחו מיד, בשני - שהיה אחרי חנוכה - לקח הרבה זמן. מניח שלא עמדו בעומס של הגל השלישי)
בידוד משפחתי שלקח שבועים מהחשיפה או יותר?מתי זה היה? (היה לנו פעמיים בידוד משפחתי. בראשון שלחו מיד, בשני - שהיה אחרי חנוכה - לקח הרבה זמן. מניח שלא עמדו בעומס של הגל השלישי)
https://www.gov.il/he/service/quarantine-self-report יש למלא את הנ"ל
ואחרי כמה ימים מקבלים למייל ישירות אישור רשמי על בידוד מטעם משרד הבריאות
דיווח טלפוני לכאורה אמור להחליף דיווח אונליין.מסתבכת...
בידוד שנגמר לפני כשבועיים, דווח טלפונית למשרד הבריאות- רלוונטי למלא את הטופס הזה?
אין אפשרות לקבל פשוט אישור על הבידוד שהיה?
אם כן, איפה?
לא בהכרח...וחשוב לשים לב לזה.......דיווח טלפוני לכאורה אמור להחליף דיווח אונליין.
תתקשרי למשרד הבריאות ותבקשי מהם לשלוח לך אישור על הבידוד.
אם לא תתקשרי ויש להם כתובת מייל מעודכנת, הם ישלחו לך בעתיד (לי שלחו כחודש אחרי שהסתיים הבידוד).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים