מידע שימושי הציבור החרדי שותק למה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לנו הזדמנות לחיות במסירות נפש
כל הסיפורים מהעבר קורמים עור וגידים ..
עוד יספרו עלינו בשיעורי תולדות ישראל..
גבורה יהודית..הירואית ממש..
ובכל זאת אנחנו מתפללים לא לידי נסיון ולא לידי בזיון...

• הוסף לסימניות
מרגישה שמידי כואב לי, לפני כמה ימים הלכתי אם אחד הילדים שלי לבית החולים, ישבנו כשמסכות על פנינו פתאום צועקת אלי אחת רוסיה היה לה פרצוף דומה לליברמן שמן שכל עין מסתכלת לכיוון אחר, היא התחילה לצעוק תרימי את המסכה יותר על האף, שוב המסכה הייתה על האף, מעולם לא היה לי פחד כזה, לא מזה שהיא צעקה אלה הפחד שעוד מעט היא תרביץ לי, ברוך ה' זה היה רק פחד אבל מאז אני לא נרגעת, בו נראה אותה צועקת כך על חילוניה מיד האישה החילוניה היתה צועקת בחזרה אליה או מזמינה את האיש ביטחון, אני נראת לה אישה עדינה וגם שתקתי כי מעולם לא צעקתי על איש, וזה כואב לי. כאילו דמינו הפקר.
קרה לי מקרה דומה,
הייתי לגמרי בלי מסיכה ובא איזה גבר עצבני חילוני רצה לשפד אותי במבטו
עניתי לו :
"תודה שהזכרת לי, באמת תודה, פשוט שכחתי "
לא היה לו מה לענות,המשכנו הלאה.

• הוסף לסימניות
מרגישה שמידי כואב לי, לפני כמה ימים הלכתי אם אחד הילדים שלי לבית החולים, ישבנו כשמסכות על פנינו פתאום צועקת אלי אחת רוסיה היה לה פרצוף דומה לליברמן שמן שכל עין מסתכלת לכיוון אחר, היא התחילה לצעוק תרימי את המסכה יותר על האף, שוב המסכה הייתה על האף, מעולם לא היה לי פחד כזה, לא מזה שהיא צעקה אלה הפחד שעוד מעט היא תרביץ לי, ברוך ה' זה היה רק פחד אבל מאז אני לא נרגעת, בו נראה אותה צועקת כך על חילוניה מיד האישה החילוניה היתה צועקת בחזרה אליה או מזמינה את האיש ביטחון, אני נראת לה אישה עדינה וגם שתקתי כי מעולם לא צעקתי על איש, וזה כואב לי. כאילו דמינו הפקר.
ממש הזוי הסיפור עם האישה הזאת
אבל אני יכולה להרגיע אותך שהציבור החילוני ברובו לא חושב ככה
עובדה שכמות המנדטים הנכבדה ביותר הלכה לליכוד- מפלגה של מסורתיים
גם כאלה שהצביעו לכחול לבן הם לא בהכרח אנטיים ותתפלאו- גם ליאיר לפיד.
מה שהולך פה, זה מלחמת אחים מטורפת!!! הם בטוחים שאנחנו שונאים אותם, ורוצים לחיות על חשבונם וכד' ואנחנו בטוחים ככה לגביהם, שכולם זה ליברמנים קטנים שרק רוצים לשלוח אותנו על מריצות למזבלה.
ההפך הוא הנכון!! לגביהם- אין לי הרבה מה לומר, הם ציבור שצורך תקשורת ברמה גבוהה, כל יומיים תחקיר חדש ומעוות על חרדים- הם לא מכירים באמת את התמונה המלאה. ואע"פ כן רובם אינם שונאים אותנו, יש כועסים, לא מבינים אבל האישה הזאת כמו שאת מתארת היא מהבודדים שבהם.
לגבי הציבור החרדי, שאמנם פחות צורך תקשורת אך גם דעת הקהל שלו מושפעת מעיקר מיתד נאמן ודומיו. לצערי גם שם מתארים הכל בצורה מאוד שחורה וקיצונית, מה שקורה לאנשים שהם מתחילים להכנס לחרדות דאגות ודכאונות.
אז דבר ראשון תעשו הפרדה ברורה- יש פוליטיקה ויש דת- זה שתי דברים שונים!!
זה שהפוליטיקאים החרדים לא נמצאים היום בממשלה זה משפיע כמובן על הציבור החרדי. אבל הפוליטקאים החרדים הם נציגי הציבור החרדי ולא נציגי הדת היהודית (גם אם הם מתיימרים להיות כאלה). זה שאנחנו חיים במדינה חילונית- ידענו מזמן, למי שבאמת היה תקוות כלשהם בממשלה החילונית (גם שהחרדים היו בקואליציה) צר לי לאכזב, עדיין לא הגיעו ימות המשיח ואנחנו צריכים לזכור שאנחנו עוד בגלות. וזה שאנחנו חייבים במדינה אמנם יהודית אבל שרוב הנהגתה חילונית זה עדיין חלק מהגלות, וזה תזכורת קטנה לכל התולים את יהבם בממסד ובממשל (ולצערי יש הרבה כאלה מהציבור החרדי)

• הוסף לסימניות
אני רוצה שהכותרות בעולם יהיו מביכות לנפתלי בנט
הן כבר מביכות מספיק, אין את העוצמה והיראה שהיה לעולם כשהיה נתניהו.
הכנסת נהייתה גן ילדים אחד גדול, האמת כבר גן ילדים בוגר יותר, כל בוקר קמים לכותרת הזויה אחרת.
אנחנו רוצים דבר אחד, משיח.
שלא יהיו את כל הגזרות ורדיפת הדת הזאת.

• הוסף לסימניות
לכן הדבקתי קישורית שהרב עמר מדבר אני חושבת ששמעתי אותו מדבר על תענית, האמת שאני צריכה לעבוד על עצמי, קשה לי לראות אותנו פראיירים, אני רוצה שהכותרות בעולם יהיו מביכות לנפתלי בנט,
אם יש משהו אחד שנפתלי בנט עושה בהצלחה כבירה, זה כמות הפדיחות המטורפת שהוא הצליח לצבור מול המסך, ובציטוטים מביכים

• הוסף לסימניות
ענין הכשרות הוא ענין כואב מאד.
אני מכירה כל מיני אנשים שמבחינתם "כשר" ועוד כשרות זה מאסט בשביל לאכול.
אבל לא מעבר.
אותם אנשים הולכים כפי הנראה להכשל הרבה יותר מפעם ובגדול.

יש אנשים שמבחינתם לא מצליחים להבין בכלל את ההבדל בין הכשר אחד למישנהו
ובטוחים שכל ההבדל בין הכשרויות זה ענין של כסף ומסחרה.

כמו שבציבור שלנו ככל שיודעים פחות על סיבוכים אפשריים בכשרות נוטים ללכת לכל מיני מקומות בהכשרים לייט ....

שם בציבור זה מוכפל.
כשר למיטב ידיעתם = פרה ולא חמור.
מה כבר יכול להיות לא כשר בחומוס שצריך בשבילו כשרות מיוחדת.....

לא נראה לי ששום קמפיין שמתכננים חברי הכנסת שלנו או משגיחי הכשרות , יגרום להם להבין משהו אחר.

• הוסף לסימניות
לגמרי מי שיוכל אותה זה יהיה הציבור החילוני,

• הוסף לסימניות
לא מסכימה שהנציגים הם רק של החרדים,
בפרוש דואגים לכלל העם שבשדות, בפריפריה ועל הזהות היהודית.

• הוסף לסימניות
ממש הזוי הסיפור עם האישה הזאת

זה שהפוליטיקאים החרדים לא נמצאים היום בממשלה זה משפיע כמובן על הציבור החרדי. אבל הפוליטקאים החרדים הם נציגי הציבור החרדי ולא נציגי הדת היהודית (גם אם הם מתיימרים להיות כאלה).

ממש ממש לא!!!!
זה דיבורים שמזכירים (לצערי) את כהנא

כן הנציגים החרדים בכנסת הם המייצגים את התורה ואת מי לה' אלי.
(מי יעשה את זה בכנסת? הרבנים? ליברמן?)

משה אמת ותורתו אמת.

• הוסף לסימניות
זה בעיניים שלך כחרדית
בעיניים של אנשים שלא שומרים תורה ומצוות הם לא רואים את זה ככה
צריך להבין- רוב האנשים במדינה ל א חושבים כמונו!!!!!!!!
ותתפלאי, המון פוליטיקה יש במה שהנציגים החרדים עושים
ואם את רואה בהם רבנים ודמויות לחיקוי- את נמצאת במצב גרוע מאוד!!

• הוסף לסימניות
לא מסכימה שהנציגים הם רק של החרדים,
בפרוש דואגים לכלל העם שבשדות, בפריפריה ועל הזהות היהודית.
אם הם היו באמת דואגים לכולם, הם היו נכנסים לממשלה כדי להציל את עניני היהדות, גם במחיר הכבד והנורא שביבי לא ראש ממשלה.
וכן, אני יודע שליברמן לא מסכים, אבל 16 מנדטים הם יותר משבעה.

• הוסף לסימניות
זה בעיניים שלך כחרדית
אני חושב שלא מעניין אותי מה חושבים או מבינים החילוניים.
ברור שחברי הכנסת הם המגינים שהכי קרובים לאפשרות להגן על האינטרסים של התורה ועל האידישקייט.

ושוב מי כן יגן בכנסת ובפוליטיקה על הגזירות? הרבנים? מי? (ולהבדיל) העיתונאים?

והנושא לא היה לראות בהם דמות לחיקוי אלא האם הם נציגים של הדת היהודית!

• הוסף לסימניות
אם הם היו באמת דואגים לכולם, הם היו נכנסים לממשלה כדי להציל את עניני היהדות, גם במחיר הכבד והנורא שביבי לא ראש ממשלה.
וכן, אני יודע שליברמן לא מסכים, אבל 16 מנדטים הם יותר משבעה.
תקציבים זה לא יהדות.
יהדות זה הכשרות, הגיור והגיוס.
ואת זה הם לא תכננו ולא מתכננים לוותר

• הוסף לסימניות
זה בעיניים שלך כחרדית
לגמרי מסכימה אתך והשאננות מפחידה, באו נראה שיציקו כך לערבים... כשליברמן אומר חרדים למזבלה היו צריכים להכניס אותו לבית סוהר, איזה עוד מגזר היה שותק? אנחנו פראיירים, הייתה צריכה לקום מערכת הסברה טובה וחזקה לציבור החרדי... למה אנחנו מחקים לאסון, הפחד שהיה לי מול האישה הליברמנית מזכיר לי את הפוגרומים.

• הוסף לסימניות
תקציבים זה לא יהדות.
יהדות זה הכשרות, הגיור והגיוס.
ואת זה הם לא תכננו ולא מתכננים לוותר
מה הם יכולים לעשות בתור חברי אופוזיציה?
הם לא ידעו שליברמן יעשה הכל כדי להתנקם בהם, אם הם ימשיכו להידבק לביבי?

• הוסף לסימניות
אני חושב שלא מעניין אותי מה חושבים או מבינים החילוניים.
ברור שחברי הכנסת הם המגינים שהכי קרובים לאפשרות להגן על האינטרסים של התורה ועל האידישקייט.

ושוב מי כן יגן בכנסת ובפוליטיקה על הגזירות? הרבנים? מי? (ולהבדיל) העיתונאים?

והנושא לא היה לראות בהם דמות לחיקוי אלא האם הם נציגים של הדת היהודית!
אז פה הטעות החמורה
לראות בפוליטיקאים נציגים של הדת היהודית
איזה ערבוב נורא!!!! ממש שטענז!!
כל אלא שגדלו על ברכי יתד נאמן מגיל אפס...תבינו- יש פוליטיקה ויש דת!!!!
ואין קשר ביניהם!!

לצערינו פה בארץ זה נהייה ערבוב איום שאי אפשר כבר להבחין מה קשור למה
בחו"ל יש הפרדה ברורה, ונחסכים ככה הרבה בעיות ופילוגים מיותרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה