- הוסף לסימניות
ובכל זאת אנחנו מתפללים לא לידי נסיון ולא לידי בזיון...יש לנו הזדמנות לחיות במסירות נפש
כל הסיפורים מהעבר קורמים עור וגידים ..
עוד יספרו עלינו בשיעורי תולדות ישראל..
גבורה יהודית..הירואית ממש..
ובכל זאת אנחנו מתפללים לא לידי נסיון ולא לידי בזיון...יש לנו הזדמנות לחיות במסירות נפש
כל הסיפורים מהעבר קורמים עור וגידים ..
עוד יספרו עלינו בשיעורי תולדות ישראל..
גבורה יהודית..הירואית ממש..
קרה לי מקרה דומה,מרגישה שמידי כואב לי, לפני כמה ימים הלכתי אם אחד הילדים שלי לבית החולים, ישבנו כשמסכות על פנינו פתאום צועקת אלי אחת רוסיה היה לה פרצוף דומה לליברמן שמן שכל עין מסתכלת לכיוון אחר, היא התחילה לצעוק תרימי את המסכה יותר על האף, שוב המסכה הייתה על האף, מעולם לא היה לי פחד כזה, לא מזה שהיא צעקה אלה הפחד שעוד מעט היא תרביץ לי, ברוך ה' זה היה רק פחד אבל מאז אני לא נרגעת, בו נראה אותה צועקת כך על חילוניה מיד האישה החילוניה היתה צועקת בחזרה אליה או מזמינה את האיש ביטחון, אני נראת לה אישה עדינה וגם שתקתי כי מעולם לא צעקתי על איש, וזה כואב לי. כאילו דמינו הפקר.
ממש הזוי הסיפור עם האישה הזאתמרגישה שמידי כואב לי, לפני כמה ימים הלכתי אם אחד הילדים שלי לבית החולים, ישבנו כשמסכות על פנינו פתאום צועקת אלי אחת רוסיה היה לה פרצוף דומה לליברמן שמן שכל עין מסתכלת לכיוון אחר, היא התחילה לצעוק תרימי את המסכה יותר על האף, שוב המסכה הייתה על האף, מעולם לא היה לי פחד כזה, לא מזה שהיא צעקה אלה הפחד שעוד מעט היא תרביץ לי, ברוך ה' זה היה רק פחד אבל מאז אני לא נרגעת, בו נראה אותה צועקת כך על חילוניה מיד האישה החילוניה היתה צועקת בחזרה אליה או מזמינה את האיש ביטחון, אני נראת לה אישה עדינה וגם שתקתי כי מעולם לא צעקתי על איש, וזה כואב לי. כאילו דמינו הפקר.
הן כבר מביכות מספיק, אין את העוצמה והיראה שהיה לעולם כשהיה נתניהו.אני רוצה שהכותרות בעולם יהיו מביכות לנפתלי בנט
אם יש משהו אחד שנפתלי בנט עושה בהצלחה כבירה, זה כמות הפדיחות המטורפת שהוא הצליח לצבור מול המסך, ובציטוטים מביכיםלכן הדבקתי קישורית שהרב עמר מדבר אני חושבת ששמעתי אותו מדבר על תענית, האמת שאני צריכה לעבוד על עצמי, קשה לי לראות אותנו פראיירים, אני רוצה שהכותרות בעולם יהיו מביכות לנפתלי בנט,
נו אז מה? אנחנו צריכים לשתוק לספוג, ברור שאנחנו בגלות אז מה?להזכירכם: אנחנו בגלות!
ממש הזוי הסיפור עם האישה הזאת
זה שהפוליטיקאים החרדים לא נמצאים היום בממשלה זה משפיע כמובן על הציבור החרדי. אבל הפוליטקאים החרדים הם נציגי הציבור החרדי ולא נציגי הדת היהודית (גם אם הם מתיימרים להיות כאלה).
אם הם היו באמת דואגים לכולם, הם היו נכנסים לממשלה כדי להציל את עניני היהדות, גם במחיר הכבד והנורא שביבי לא ראש ממשלה.לא מסכימה שהנציגים הם רק של החרדים,
בפרוש דואגים לכלל העם שבשדות, בפריפריה ועל הזהות היהודית.
אני חושב שלא מעניין אותי מה חושבים או מבינים החילוניים.זה בעיניים שלך כחרדית
בעיניים של אנשים שלא שומרים תורה ומצוות הם לא רואים את זה ככה
צריך להבין- רוב האנשים במדינה ל א חושבים כמונו!!!!!!!!
ותתפלאי, המון פוליטיקה יש במה שהנציגים החרדים עושים
ואם את רואה בהם רבנים ודמויות לחיקוי- את נמצאת במצב גרוע מאוד!!
תקציבים זה לא יהדות.אם הם היו באמת דואגים לכולם, הם היו נכנסים לממשלה כדי להציל את עניני היהדות, גם במחיר הכבד והנורא שביבי לא ראש ממשלה.
וכן, אני יודע שליברמן לא מסכים, אבל 16 מנדטים הם יותר משבעה.
לגמרי מסכימה אתך והשאננות מפחידה, באו נראה שיציקו כך לערבים... כשליברמן אומר חרדים למזבלה היו צריכים להכניס אותו לבית סוהר, איזה עוד מגזר היה שותק? אנחנו פראיירים, הייתה צריכה לקום מערכת הסברה טובה וחזקה לציבור החרדי... למה אנחנו מחקים לאסון, הפחד שהיה לי מול האישה הליברמנית מזכיר לי את הפוגרומים.זה בעיניים שלך כחרדית
בעיניים של אנשים שלא שומרים תורה ומצוות הם לא רואים את זה ככה
צריך להבין- רוב האנשים במדינה ל א חושבים כמונו!!!!!!!!
ותתפלאי, המון פוליטיקה יש במה שהנציגים החרדים עושים
ואם את רואה בהם רבנים ודמויות לחיקוי- את נמצאת במצב גרוע מאוד!!
מה הם יכולים לעשות בתור חברי אופוזיציה?תקציבים זה לא יהדות.
יהדות זה הכשרות, הגיור והגיוס.
ואת זה הם לא תכננו ולא מתכננים לוותר
אז פה הטעות החמורהאני חושב שלא מעניין אותי מה חושבים או מבינים החילוניים.
ברור שחברי הכנסת הם המגינים שהכי קרובים לאפשרות להגן על האינטרסים של התורה ועל האידישקייט.
ושוב מי כן יגן בכנסת ובפוליטיקה על הגזירות? הרבנים? מי? (ולהבדיל) העיתונאים?
והנושא לא היה לראות בהם דמות לחיקוי אלא האם הם נציגים של הדת היהודית!
מעניין מה יהיו הכותרות ביתד ביום שהחרדים יכנסו לממשלה...מה הם יכולים לעשות בתור חברי אופוזיציה?
הם לא ידעו שליברמן יעשה הכל כדי להתנקם בהם, אם הם ימשיכו להידבק לביבי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים