- הוסף לסימניות
אבל גם אנחנו מפחדיםםםםםםהיא תפחדדדדדדד
אבל גם אנחנו מפחדיםםםםםםהיא תפחדדדדדדד
אין לי בעיה שהיא תצא בידידות ובאלגנטיות מהביתלמה להרוג אותה ככה?
למה להרוג בכלל?
תספרי לה סיפור עד שהיא תירדםאין לי בעיה שהיא תצא בידידות ובאלגנטיות מהבית
כל עוד היא לא תחזור לעולם
כרגע עוד לא הצלחתי לשכנע אותה לעשות את זה
אני לא חושבת שהיא כ"כ משועממת...תספרי לה סיפור עד שהיא תירדם
ואז תוציאי אותה עם מטאטא מהר לפני שהיא תספיק להתעורר.
אי אפשר להתעלם כששני בנים ישנים על מזרון קרוב מדיתנסי להתעלם ממנה
או להעיף אותה עם 2 קערות כמו שציינתי למעלה.
די קטנה... אבל עדיין מפחידה ומגעילהאיזה גודל לטאה?
נו אם הם ישנים אז בכללאי אפשר להתעלם כששני בנים ישנים על מזרון קרוב מדי
ואני שעתיים מנסה עם קערה. לא הולך
והם ישלקו אותנו שהם היו בכזאת סכנה ולא הערנו אותםבבוקר תספרי להם שאפילו לטאה לא העירה אותם
אולי תשלפו את הוילון?די קטנה... אבל עדיין מפחידה ומגעילה
ובצבע של הרצפה בדיוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים