דרוש מידע הצילווווווו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לטאה מתרוצצת ברחבי הבית!!!
מה עושים???? חוץ מלעמוד על הכסאות והשולחנות (זה לא עוזר, היא יכולה גם לטפס ולקפוץ, בררררר)
לקחתי מצלמה במיוחד בשבילך
אבל עד שבאתי היא החליפה פוזה
והיא שקועה עמוק בין קפלי הוילון
אמאלההההההההההההההההההה
הצילו ?????????????? אוקיי !!!!!

אני חושב שבכזה מצב את יכולה להזמין את כוחות החירום !!!! רק תדאגי להם לקצת ''מזונות'' לברכת לישב בסוכה !!! ולא לדווח על חשד לפיגוע !! כבר נצלו את זה הלילה !!!!

אז משטרה לסגור את איזור הלטאה !
מכבי אש להשפריץ מים חמים !!!
ואז את מנופי אבי בכדי לעמוד מרחוק
וכן את חברת משאבות הבטון בכדי לשאוב את הלטאה החוצה לאחר המקלחת !!!!
רק כדאי שתבררי איתה איזה סוג סבון היא אוהבת !!!

ואם כל זה לא עוזר אז אולי תדווחי באיזה איזור גרה נגייס ישיבה אחת לעזור לפנות את הלטאה !!! [אם את במודיעין עילית יכול לבוא לעזור [אם זה באמתת מצב של הצילו !]

ועכשיו ברצינות אוליי יש מישהו שיכול לבוא לעזור ולהוריד את ''הסכנה'' משם.

ובעצם אני לא מבין הבנים ישינים בסוכה ? אז מה איכפת לך אפשר לסגור תדלת וכל טוב להם זה לא מפריע !!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעצם אני לא מבין הבנים ישינים בסוכה אז מה איכפת לך אפשר לסגור תדלת וכל טוב להם זה לא מפריע !!!
הבעיה מתחילה כשהסוכה היא חלק מהסלון (גג נשלף)

• הוסף לסימניות
מי כעמך ישראל שכך נחלצים לעזרה וישועה....

• הוסף לסימניות
אני יודעת באמת מה יגרום לה להנמס אבל אני לא אגלה לך
וגם אתם על תגלו לה נוווווווווווווווו
למה להרוג
תעלי למיטה ולכי לישון זהו!
מחר בבוקר מקסימום תגלי אותה ישנה על הספה

• הוסף לסימניות
מוזמן.

ואם היית גרה קרוב הייתי שולח את הבת שלי.
אצלנו כל פעם שיש לטאה הילדים באים ואומרים - אבא הגיע הסימן שאתה ואמא זה שידוך משמים, תוציא אותה...

• הוסף לסימניות
מה אפשר להשפריץ עליה מרחוק???
גוגל:
אפשר להשתמש בתרסיס להרחקת יתושים כדי להרחיק גם לטאות.
ספריי מפלפל שחור, פלפל צ'ילי ומים והשפריצו את התערובת
איזה :mad: אני הולכת לקבל...

• הוסף לסימניות
באמת? מה שום ובצל יכולים לעשות לה?
להרדים אותה? לשכר אותה? להראות לה את הדרך החוצה?
1665876464437.png

• הוסף לסימניות

איך מרחיקים שממיות מהבית?

חשוב לדעת ששממית הבתים היא חיה מוגנת, ועל פי חוק – אסור להדביר אותה. לכן ישנן גם דרכים אחרות להרחיק את השממיות מן הבית.
דרך אחת היא לקרר את הבית. השממיות מחפשות מקומות חמים ומוגנים, ואם בבית דולק מזגן בטמפרטורה נמוכה יחסית, השממיות יתרחקו. מובן שזהו פתרון זמני בלבד, שהרי לא תדליקו מזגן 24 שעות ביממה...
אם מדובר על שממית בודדת שנכנסה הביתה, ואם אינכם חוששים – תוכלו פשוט להרים אותה ולהוציאה אל מחוץ לבית. היא תחפש לה במהירות בית חדש. אין, למעשה, ממה לחשוש, כיוון שהשממית אינה מסוכנת כלל – אינה נושכת ואינה רעילה.
אם מדובר על הרבה שממיות שנוטות להיכנס אל הבית, מומלץ לטפטף מעט שמן אתרי בפינות הבית או החדר, כמו שמן מנטה, לבנדר, לואיזה, לימונית, גרניום, טימין, זעתר או בזיליקום. הריח (שגם יוסיף לכם אווירה נעימה בחדר) מרחיק את השממיות.

אהמ... בהצלחה...

• הוסף לסימניות
שימי קערה עם ירקות אולי על מקום שאפשר להעיף את הקערה החוצה)(איזה ירקות היא אוהבת ?)
ואז ברגע שתאכל
להעיף אותה החוצה

• הוסף לסימניות
@אמונה1
תעשי מה שאומרים לך באמת
תסגרי את החלון על הווילון שהבנים יהנו להם עם השממית בסוכה ואת לכי לישון
והכל יבוא על מקומו בשלום
בלי אקונומיקה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה