עזרה הצילו! בגד צהוב בהיר שהתכבס עם כביסה כהה

• הוסף לסימניות
מייד שיוצא מהכביסה לשפשף חזק במים חמימים עם אבקת כביסה

• הוסף לסימניות
אינלי מושג איך משנים

• הוסף לסימניות
אינלי מושג איך משנים
למעלה בצד שמאל ממש מעל ההודעה הראשונה יש את האפשרות לערוך...
מקווה שלא נהרס הבגד...

אגב סתם לידע העשיר , יש מכונות שניתן לפתוח את הדלת גם לאחר הנעילה יש כזה דלתון קטן על הדלת הגדולה [ למקרי חירום......;)] ואז ניתן להוציא

• הוסף לסימניות
את התגית הצלחתי להוריד. את הנושא לא נותן לי. אולי כי אני משתמשת צעירה? :unsure:

• הוסף לסימניות
את התגית הצלחתי להוריד. את הנושא לא נותן לי. אולי כי אני משתמשת צעירה? :unsure:
ייתכן ופג תוקף כבר או תנסי ליד זה יש שם כמה אפשרויות...
גם אם לא הכל טוב............ זה היה בגדר המלצה בלבד.....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מייד שיוצא מהכביסה לשפשף חזק במים חמימים עם אבקת כביסה
בסוף עשיתי ככה: ריססתי מלא ספריי וניש, והשריתי במים חמים עם הרבה אבקת כביסה. ב"ה הבגד חזר לעצמו!
בקיץ, כשיש שמש חזקה, לפעמים עוזר לתלות בשמש להרבה זמן. עכשיו זה לא רלוונטי

• הוסף לסימניות
בדרכ לא קורה לי, רק אם היה משו כהה חדש בכביסה ראשונה
קרה לי היום עם מכנס לבן
שמתי אותו בכיור עם אקונומיקה לכמה דקות ויצא חדש

• הוסף לסימניות
קרה לי עכשיו עם הרבה פריטים
גופיות וגרביונים של תינוקת בצבע לבן נהפכו לתכלת
מה כדאי?
להשרות במים חמים וג'ל כביסה?
מים חמים ואקנומיקה? - לא יעשה פשוט כתממי אקנומיקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה