- הוסף לסימניות
זה לא גנב מקצוען זה בחור בן 17-18 נראה מסכן כזה חצי לא מאה אין לי מושג איפה הוא משוטט ואיפה לחפש אותותהייה קטנה,
מה יש לגנבים מפלאפון כשר???
כמובן שלא אזכיר את המגזר שלו
זה לא גנב מקצוען זה בחור בן 17-18 נראה מסכן כזה חצי לא מאה אין לי מושג איפה הוא משוטט ואיפה לחפש אותותהייה קטנה,
מה יש לגנבים מפלאפון כשר???
@גמ"ח קריינות עצבנתי אותך?גם אני לא מבינה את זה
לגנב אין צורך בפלאפון כשר
ואם יש צורך בפלאפון כשר אז הוא לא גנב
לא כך?
בהחלט! תמיד טוב לשאול ולקבל הסבר מנומק@גמ"ח קריינות עצבנתי אותך?
למה?
תרדו ממנו סתם אחד שעף על עצמו ערבתי את האנשים הכי חזקים בשוק האפור וידם קצרה מלהושיע (אין מצלמות ופלאפון כשר "מאך המוציא") מה @יענקל בעל עגלה יכול לעזור איפה שנכשלו חזקים ומנוסים ממנו או כמאמר החכם בני גנץ "אם בארזים נפלה שלכת מה יגידו אזובי הקיר"@יענקל בעל עגלה אני גם מסוקרנת מה אתך??
הייתי כותבת שיש דרך להגיב , גם אם דברים לא מוצאים חן בעיניךתצאו מהצמצום הזה שאין גנבים בתוכנו פנימה לצערנו הרב יש חרדים רבים שגונבים הרבה יותר בתחכום ובמקצוענות מרשימה מאחרים שלא צורכים פלאפון כשר
תרדו ממנו סתם אחד שעף על עצמו ערבתי את האנשים הכי חזקים בשוק האפור וידם קצרה מלהושיע
יש לו עוד "פסוק" יפה- "עד מתי רשעים יעלוזו וצדיקים יזילו דמעה" אני ממש התחברתיכמאמר החכם בני גנץ "אם בארזים נפלה שלכת מה יגידו אזובי הקיר"
הכוונה לפקוח עין...ולחייג לבד וכו'לרוב מי שמבקש פלאפון זה ילדים. (אמא אפשר לבוא ל.., אמא לא מצאתי גבינה של..)
קורה אחת ל.. שמבוגר מבקש.
זה לא אותו דבר בכלל.
צריך להיות ערניים אבל לא להגיע למסקנה גורפת שיותר לא משאילים פלאפון.
ואחרי שתחייג לבד? מה אז? הטלפון יישאר אצלך והם ינהלו שיחה ברמקול?!הכוונה לפקוח עין...ולחייג לבד וכו'
יותר לשלוט במהלך העניינים...ואחרי שתחייג לבד? מה אז? הטלפון יישאר אצלך והם ינהלו שיחה ברמקול?!![]()
הוא מתכוון להיות בהיכון לרררררווווווץ.יותר לשלוט במהלך העניינים...
היכון הכן צאאאאהוא מתכוון להיות בהיכון לרררררווווווץ.
המשטרה לא בתמונה כפי שהסברתי בתחילת השרשור אז ידיד הפנה אותי לאנשים המתאימים אך גם הם הרימו ידייםאבל אחרי התגובה הזו -פרשתי...
על קליפטומניה שמעתם?אבל באמת באמת לא הבנתי מה יש לזקן חילוני לעשות עם פלאפון של 400 שקל
קלפטומניה היא הפרעה נפשית שמתבטאת בדחף לא נשלט לגנוב. הסובלים מההפרעה גונבים גם דברים שאינם בהכרח צריכים, שאינם מרשים לעצמם לקנות, או שאין להם שום ערך כספי. קלפטומניה היא מצב פסיכיאטרי מורכב שיכול להשפיע במידה רבה על איכות חיי המטופל, בעיקר הסתבכויות עם החוק.על קליפטומניה שמעתם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים