עזרה הצילו!!! גנבו לי פלאפון עם 1,300 אנשי קשר

• הוסף לסימניות
בהחלט! תמיד טוב לשאול ולקבל הסבר מנומק
בויזניץ פעם נגנב סכום כסף גדול אך כל מי שהיה לו גישה היה בוודאות מחסידי ויזניץ ולא נכרי אז אמרו שאת הכסף גנבו "די ויזניצע גויים"
גם כאן אותו דבר פלאפון כשר הוא לא ערובה לניקיון כפיים ולא חללית לגן עדן הוא משהו בסגנון תצאו מהצמצום הזה שאין גנבים בתוכנו פנימה לצערנו הרב יש חרדים רבים שגונבים הרבה יותר בתחכום ובמקצוענות מרשימה מאחרים שלא צורכים פלאפון כשר

• הוסף לסימניות
@יענקל בעל עגלה אני גם מסוקרנת מה אתך??
תרדו ממנו סתם אחד שעף על עצמו ערבתי את האנשים הכי חזקים בשוק האפור וידם קצרה מלהושיע (אין מצלמות ופלאפון כשר "מאך המוציא") מה @יענקל בעל עגלה יכול לעזור איפה שנכשלו חזקים ומנוסים ממנו או כמאמר החכם בני גנץ "אם בארזים נפלה שלכת מה יגידו אזובי הקיר"

• הוסף לסימניות
תצאו מהצמצום הזה שאין גנבים בתוכנו פנימה לצערנו הרב יש חרדים רבים שגונבים הרבה יותר בתחכום ובמקצוענות מרשימה מאחרים שלא צורכים פלאפון כשר
הייתי כותבת שיש דרך להגיב , גם אם דברים לא מוצאים חן בעיניך
תרדו ממנו סתם אחד שעף על עצמו ערבתי את האנשים הכי חזקים בשוק האפור וידם קצרה מלהושיע

אבל אחרי התגובה הזו -פרשתי...

• הוסף לסימניות
לרוב מי שמבקש פלאפון זה ילדים. (אמא אפשר לבוא ל.., אמא לא מצאתי גבינה של..)

קורה אחת ל.. שמבוגר מבקש.
זה לא אותו דבר בכלל.
צריך להיות ערניים אבל לא להגיע למסקנה גורפת שיותר לא משאילים פלאפון.
הכוונה לפקוח עין...ולחייג לבד וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו סיפור הזוייי , אדע להתחיל להיזהר מכל ה(לא) תמימים למינהם
נראה ש גמ"ח קריינות יותר מפריע לך אובדן אנשי הקשר שהיו במכשיר מאשר גניבת הטלפון

הצעה לשינוי שם האשכול:

הצילו!!! גנבו לי 1,300 אנשי קשר עם פלאפון:)

• הוסף לסימניות
אבל אחרי התגובה הזו -פרשתי...
המשטרה לא בתמונה כפי שהסברתי בתחילת השרשור אז ידיד הפנה אותי לאנשים המתאימים אך גם הם הרימו ידיים
האנשים הכי עדינים משתמשים איתם בעוד מקרים שונים כמו שוכרים שלא משלמים שנים
וחס וחלילה לא לפגיעות בממון או בנפש אלא רק לפתרון העניין
יש משפט ביידיש ואתרגם לעברית "כשצריך את הגנב מורידים אותו מהעץ"

• הוסף לסימניות
בערב פסח הייתי באיזה קורס מקצועי בתל אביב. הנחתי את הפלאפון על איזה ספה שם ל-2 דקות ממש והוא נעלם לי.
כשחזרתי שאלתי את האנשים שהיו שם אם הם ראו את הפלאפון והם טענו שלא.
אחד מיהם אמר לי את רואה את הזקן הזה הוא ישב כאן ממש מיקודם תשאלי אותו.
פניתי אליו והוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדברת.... והמשיך לדבר עם בני משפחתו (הוא הכי לא היה נראה חשוד)
ביקשתי ממשהו שיתקשר לטפון שלי ולא שמעתי צילצול.
בגלל שבאותו תקופה היה פיגוע בתל אביב רציתי לחזור הביתה עם הטלפון שלי.
המשכתי לחפש ולחפש. פניתי לביטחון של המקום שיסתכלו במצלמות והם אמרו לי שהם ינסו לעזור לי.
לבנתיים גם הם התקשרו לפלאפון שלי ואני מתחילה לשמוע את הצלצול מליד איפה שהזקן היה.
איש הביטחון ישר הבין שזה אצלו. הוא קרא לו לצד ואמר לו תניח כאן את הטלפון ונשחק אותה שמצאנו את זה. וככה הוא עשה.
ואז קרה לי איש הביטחון ואמר לי מצאתי לך את הטלפון והוא לחש לי שזה אכן היה אצל הזקן.
בני השפחה של אותו זקן צעקו עלי על זה שחשדתי בו.... החלטתי לשתוק.
אבל באמת באמת לא הבנתי מה יש לזקן חילוני לעשות עם פלאפון של 400 שקל

• הוסף לסימניות
על קליפטומניה שמעתם?
קלפטומניה היא הפרעה נפשית שמתבטאת בדחף לא נשלט לגנוב. הסובלים מההפרעה גונבים גם דברים שאינם בהכרח צריכים, שאינם מרשים לעצמם לקנות, או שאין להם שום ערך כספי. קלפטומניה היא מצב פסיכיאטרי מורכב שיכול להשפיע במידה רבה על איכות חיי המטופל, בעיקר הסתבכויות עם החוק.

• הוסף לסימניות
הפלאפון נמצא בשעטו"מ על אחד השולחנות של היכל התורה של ראחמסטריווקא כ 2 קילומטרים ממקום האירוע
לאחר שהופעלו כל כוחות האופל לפתרון העניין
הבחור נעלמו עקבותיו יהי זכרו ברוך ותודה לכל אנשי המודיעין אושיות השטח ואשפי החיפוש שהובילו למציאת הפלאפון
תודה אנשים טובים תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה