אז אולי שגם למארח יהיה חוסר טקט?...מה עושים?אין להם טקט כ"כ להבין שזה לא הגיוני בעליל.
זה פחות כפייה לארחאפשר להכריח אנשים לארח?
אפשר לענות להם יפה, שממש קשה לכם אירוח ארוך, אתם אחרי תקופה קשה וכו' וכו'יותר בסגנון אנחנו באים כלומר האורחים
תהיו גם אתם נחמדים, אבל אסרטיבים, עם חיוך(שהם נחמדים והכל)
גם אנחנו לא יכולים רצף, לא משנה מהאנחנו באים לא משנה מה.
אפשר אבל זה אמור להיות משהו שבבחירתו של המארח ולא כתכתיב.ואף אחד לא חושב שמותר וכדאי להוסיף זכויות ליום הדין ולנהוג לפנים משורת הדין?
גם אני מארחת הרבה אורחים לראש השנה בתנאים לא קלים, וכששמעתי על הסגר התקשרתי ואמרתי שהארוח מתחיל עוד לפני הסגר
אז הילדים ישנו עוד כמה לילות על שמיכות ומזרונים ונשכח מפרטיות לכמה ימים אבל נוכל לבקש מהשם שכמו שנהגנו לפנים משורת הדין שינהג עמנו גם כך
כל הכבוד! באמת!ואף אחד לא חושב שמותר וכדאי להוסיף זכויות ליום הדין ולנהוג לפנים משורת הדין?
גם אני מארחת הרבה אורחים לראש השנה בתנאים לא קלים, וכששמעתי על הסגר התקשרתי ואמרתי שהארוח מתחיל עוד לפני הסגר
אז הילדים ישנו עוד כמה לילות על שמיכות ומזרונים ונשכח מפרטיות לכמה ימים אבל נוכל לבקש מהשם שכמו שנהגנו לפנים משורת הדין שינהג עמנו גם כך
דווקא ב"ה היכולת הכלכלית ההספקית והנקיונית הכל מעולה!(לחץ, הספק, בישולים, ניקיונות וכ'..)
אם זה הבעיה, אני לא רואה הבדל בין יומיים שלמים לבין שלושה או חמישה.במיוחד שעכשיו שמעתי שממליצים על משפחה גרעינית בלבד.
סליחה? אולי להפיל על הצד המארח כזה תיק זה להכשיל אנשים בראש השנה והיא בעצם מצילה אותם?ואף אחד לא חושב שמותר וכדאי להוסיף זכויות ליום הדין ולנהוג לפנים משורת הדין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים