הצילו !! המחשב לא נדלק ומראה הודעה כזו

• הוסף לסימניות
"repairing disk errors. this might take over an hour to complate"

מה אני אמורה לעשות?????

• הוסף לסימניות
לבצע תיקון איתחול
מכניסים דיסק התקנה של הווינדוס
לוחצים בהפעלת המחשב F12 או F10 ובוחרים בדיסק ההתקנה
במסך הכניסה לוחצים תקן את מחשבך
לוחצים על כלים מתקדמים או משהו כזה ואז לוחצים על תיקון איתחול
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אם אין לי הדיסק התקנה מה אני עושה?
והאם זה מפרמט את המחשב?

• הוסף לסימניות
מבקשת ממי שיש לו את דיסק ההתקנה של המערכת הפעלה שעש לך
וזה לא מפרמט את המחשב אלא מתקן את הבעיה שהצגת

• הוסף לסימניות
יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אפשר גם להתקין מדיסק אונקי?
אם כן אשמח אם מישהו יוכל להעלות

• הוסף לסימניות
להוריד את המערכת הפעלה מהתוכנה windows iso
או להוריד מכאן: https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10
ולהתקין עם התוכנה rufus על דיסק און קי
פותחים את התוכנה בוחרים למעלה בדיסק און קי
לוחצים על סמל התיקיה ומכניסים את הקובץ שהורד ולוחצים התחל

קבצים מצורפים

• התקנה על דיסק און קי.zip
    1.9 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מה זה התוכנה רופוס? איפה מתקינים? בדיסקאונקי?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני מורידה מחדש את הוינדוס
אבל זה בטוח לא יפרמט לי את המחשב??

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני מורידה מחדש את הוינדוס
אבל זה בטוח לא יפרמט לי את המחשב??

אם תעשו רק תיקון אז לא

לפעמים זה בעיית דיסק רצינית ...

ולפעמים זה לא רצינ ומסתדר אחרי המתנה קצרה מצטרף להמלצות של שרגא

ולראות מה מתקדם עם זה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
"מתקן שגיאות דיסק. . זה יכול לקחת יותר משעה לסיום"...

זה תרגום ההודעה לעברית...
בינתיים נראה שצריך רק להמתין

• הוסף לסימניות
טוב, התקנתי על דיסק אונקי את הוינדוס עם תוכנת רופוס ש @יוסי מחשבים הביא והכנסתי למחשב אבל זה לא נותן כלום (לחצתי על כל הF האפשרי אבל לא מעלה כלל את הביוס..)
אגב הורדתי את כל הוינדוס (4 ג'יגה- את זה הייתי צריכה להוריד, או משהו אחר?)

• הוסף לסימניות
טוב, התקנתי על דיסק אונקי את הוינדוס עם תוכנת רופוס ש @יוסי מחשבים הביא והכנסתי למחשב אבל זה לא נותן כלום (לחצתי על כל הF האפשרי אבל לא מעלה כלל את הביוס..)
כן, הורדת את הקובץ הנכון
תנסי Enter או Esc
מה יש לך במסך הפתיחה?
אם זה מחשב נייד תחפשי חור קטן בצידי המחשב שבדר"כ כתוב עליו reset ותכניסי סיכה לחור.

• הוסף לסימניות

נייח או נייד

אם נייח תגידי מה לוגו החברה שהוא נותן תמיד שמדליקים את המחשב.
אם נייד מה יצרן המחשב

• הוסף לסימניות
המחשב נייד של חברת אסוס
לא רואה חור קטן :(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפעלתי את המחשב כמו שאמרתם (F2 וכו..) נכנסתי לתקן אתחול אבל זה כותב לי לא ניתן לתקן את מחשבך :(

• הוסף לסימניות
המחשב שלי במקור היה ווינדוס 8 שעבר שדרוג (רגיל לא דרך טכנאי..) לווינדוס 10 יכול להיות שהייתי צריכה להוריד לו את וינדוס 8?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

MiniMed logo
הודעה מאת
קיו דלארה

MiniMed CEO
A message from Que Dallara, MiniMed CEO
חבר/ה יקר/ה בקהילת MiniMed,
היום, אני גאה לשתף כי MiniMed כעת היא חברה נפרדת וציבורית.
מה שלא השתנה זו הסיבה שאנחנו כאן. במשך יותר מ-40 שנה, המשימה שלנו הייתה להפוך כל יום ליום טוב יותר עבור אנשים עם סוכרת.

אנו מאמינים שהדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא על ידי פיתוח מוצרים ושירותים שמפחיתים מאמץ, מפחיתים דאגה ועושים את עבודתם בשקט ברקע. הסוכרת מספיק קשה גם כך. הטכנולוגיה שלך לא אמורה להקשות עוד יותר.

אנחנו יודעים שסוכרת לא לוקחת ימי חופש. היא מופיעה ברגעים השקטים, ברגעים העמוסים וברגעים שהיית רוצה לא לחשוב עליה בכלל. המטרה שלנו היא להפוך את הרגעים האלה לקלים יותר – להוריד קצת מהעומס ולעזור לסוכרת לא להיות במרכז הבמה, כך שתוכל/י להתמקד בחיים שלך.

המשמעות היא שאנו לא נהיה שאננים. אנחנו נקשיב בתשומת לב, נפעל מתוך תחושת דחיפות ונמשיך להעלות את רף האמינות, הפשטות והתוצאות כדי שיהיה לך ביטחון וחופש ביום יום שלך. אנחנו נקבל החלטות ארוכות טווח, גם כשהן קשות יותר בטווח הקצר, כי להרוויח את האמון שלך ולשמור עליו חשוב לנו יותר מכל דבר אחר.

יש לך אפשרויות. אנחנו לא מקלים בכך ראש. האמון שלך הוא משהו שאנחנו צריכים להרוויח כל יום, ואנחנו מתכוונים לעשות בדיוק את זה. לתשומת ליבך, דבר לא ישתנה באופן שבו אנו עובדים יחד – אנו נשארים מחויבים לחלוטין לאותה שותפות, שיתוף פעולה ותמיכה שאת/ה סומך/ת עליהם מדי יום.

תודה שבחרת ב-MiniMed ושאפשרת לנו להיות חלק מחייך. זוהי רק ההתחלה.

שמור/י על עצמך,
Que
Que Dallara
Chief Executive Officer, MiniMed
This email was sent by: MEDTRONIC Trading LTD 1 Yael Man st. Ramat Ha'Sharon, BIG Glilot, Israel
המייל הזה נשלח על ידי מדטרוניק טריידינג בעמ

יעל מן 1 רמת השרון, ביג גלילות
Privacy Statement
מדיניות פרטיות

מישהו יכול אולי להסביר מה זה אומר ?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה