לא96.000 - פריים ל"צ - 5.45
92.000 - מל"צ - 3.24
89.000 - קבועה צמודה - 1.65
9.000 - קל"צ - 2.40
האם כדאי לעשות שינויים ?
תודה למסייעים!
מחכהאשלח.
צפת - שמילי הולד 052-8732000מחכה
צפת - שמילי הולד 052-8732000
עפולה - מוטי ויזל 058-4476140
כמובן ד"ש חם חם ממני...
מחכה
צפת - שמילי הולד 052-8732000
עפולה - מוטי ויזל 058-4476140
כמובן ד"ש חם חם ממני...
אמת!!מוטי ויזל אלוף. מהיכרות אישית
תודה רבה על ההמלצות. ביקשתי גם מינאי הצעה... הוא לא נתן....רק תרשי לי לומר משהו???
יש לך פה את ינאי. מהטובים בתחום. אין שום עניין לקחת באותו אזור. בעידן הזום זה ייצא לא פחות. ועם ינאי ייצא לכם מושלם.
תודה רבה על ההמלצות. ביקשתי גם מינאי הצעה... הוא לא נתן....
סורי.תודה רבה על ההמלצות. ביקשתי גם מינאי הצעה... הוא לא נתן....
נראה לכאורה ריבית טובה למצ
משתנה כל חמש שנים, צמוד למדד המחירים 172,320.79 ₪ 2.15%
נראה לכאורה ריבית טובה למצ
אבל אם מדובר במשכנתא בבנק טפחות ועדכון עוגן הריבית בזמן הקרוב
צריך לקחת בחשבון את התוספת המיכונית של טפחות
לפי העוגן היום הריבית יכולה להגיע מעל 4% במצ !!
כבר בהחלט שיקול אם למחזר...
מה דעתכם ?
מאוד מאוד לא יציבה כמעט כולה פריים וצמוד מדד מומלץ לעשות מיחזור חלקי.מה אומרים על המשכנתא שלי, בטפחות, נלקחה 5.2021
מסלול יתרת המסלול ריבית בפועל פריים לא צמוד ₪ 551,467.67 5.70%קל"צ ₪ 556,291.45 3.15%מ"צ 5 ₪ 35,574.02 2.37%מ"צ 5 ₪ 201,234.31 2.29%מ"צ 5 ₪ 359,736.53 2.33%
של איזה מסלול, פריים או מ"צמומלץ לעשות מיחזור חלקי.
גם וגם את הקל"צ להשאירשל איזה מסלול, פריים או מ"צ
אני יכול גם להוריד את החזר החודשי?גם וגם את הקל"צ להשאיר
בפריים אפשר להוריד את ההחזר החודשי.אני יכול גם להוריד את החזר החודשי?
הפריים והמ"צ זה 30 שנה,
הקל"צ ל 20 שנה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים