- הוסף לסימניות
- #1,261
אולי תוספת מיכוניתע"פ זה נראה ככה
הבעיה שהעוגן למסלול הוא 2.07 עם מרווח של 0.9
בזמן שבזמן מתן ההלוואה 30/05/2022
העוגנים לאג"ח היו מינוס 0.45
ממש מוזר לי
אולי תוספת מיכוניתע"פ זה נראה ככה
ממש מוזר לי
יכול להיותאולי תוספת מיכונית
הבינלאומי לא היה מבוסס בזמן הלקיחה על עוגן אגחע"פ זה נראה ככה
ממש מוזר לי
אז על מה זה ישב?הבינלאומי לא היה מבוסס בזמן הלקיחה על עוגן אגח
ממוצע ריביתאז על מה זה ישב?
בדקתי וזה די קרוב באמת לממוצע שהיה אזממוצע ריבית
היום כולם עובדים לפי עוגן אגחבדקתי וזה די קרוב באמת לממוצע שהיה אז
מעניין.
אף פעם לא שמעתי על מסלול כזה
זה משהוא מצוי?
כי העוגן פה הוא לא עוגן אג"חע"פ זה נראה ככה
ממש מוזר לי
כןיש אפשרות לעשות מיחזור חיצוני חלקי גם אם האחוז מימון הוא יותר מחמישים אחוז
תלוי באיזה בנקיםיש אפשרות לעשות מיחזור חיצוני חלקי גם אם האחוז מימון הוא יותר מחמישים אחוז
שכחת את פועלים.תלוי באיזה בנקים
במרכנתיל וירושלים שנותנים בדרגה שניה באותם אחוזי מימון כמו בדרגה ראשונה הרביות כבר לא מצדיקות את זה ובדרך כלל כבר עדיף לעשות מחזור פנימי בבנק המקורי
שכחת את פועלים.
ומרכנתיל לא יוצא יותר יקר בהרבה מאוד מקרים
תלוי באיזה בנקים
במרכנתיל וירושלים שנותנים בדרגה שניה באותם אחוזי מימון כמו בדרגה ראשונה הרביות כבר לא מצדיקות את זה ובדרך כלל כבר עדיף לעשות מחזור פנימי בבנק המקורי
לסיכום אם הבנתי נכון מרכנתיל ירושלים ופועלים, נותנים משכנתא גם ביותר מחמישים אחוז מימון,שכחת את פועלים.
ומרכנתיל לא יוצא יותר יקר בהרבה מאוד מקרים
ממחזרים דחוףשלום וברכה,
אפשר המלצה מה עושים?
תודה מראש
צריך למחזר חלקיתאשמח לעזרת המומחים פה, יש לי משכנתא במזרחי, ואלו הנתונים שלה:
צפה בקובץ המצורף 1883193
האם זו נקראת משכנתא טובה, או שכדאי למחזר?
בנוסף, ברצוני להוסיף כעת עוד 870,000 בתור הלוואה לשיפוץ, האם לצורך זה צריך/כדאי למחזר את המשכנתא הקיימת, ובאלו תנאים ניתן לעשות זאת?
תודה מראש
כואב לראות ריביות כאלה זה מעבר לכל דמיוןשלום וברכה,
אפשר המלצה מה עושים?
תודה מראש
אימאל'ה ואבאל'השלום וברכה,
אפשר המלצה מה עושים?
תודה מראש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים