- הוסף לסימניות
- #1,561
עדיף אחרת?שמתי לב עכשיו, כי באמת הוטרדתי מנדירות הקלצ, שמדובר ב50% קלצ, שים לב
עדיף אחרת?שמתי לב עכשיו, כי באמת הוטרדתי מנדירות הקלצ, שמדובר ב50% קלצ, שים לב
תלוי מה האחרת ומה התוכניות העתידיות לגברי הדירה או המשכנתא (בדרך כלל האחרת יהיה יותר כדאי )עדיף אחרת?
עדיף כמה שפחות קל"צ (שליש מהסכום) וזה בכדי למנוע כמה שאפשר עמלות היוון כואבות במיחזור/פירעון עתידיעדיף אחרת?
בהחלט.מה אומרים על המשכנתא הזאת
נלקחה לפני כ3 שנים
יש עניין למחזר? או לא?
מצ"ב דו"ח סילוק יתרות
צפה בקובץ המצורף 1978317צפה בקובץ המצורף 1978318
אפשר פירוט ?בהחלט.
יותר מעניין
זה ממש לא יכול לומר כלום על היועצים דאז..לפי התשובה שלכם נראה שיש עניין למחזר את כל המשכנתאות שנלקחו מלפני שנתיים
זה קצת אומר משהו על היועצים דאז......???????
אם אני מבין נכון אזזה ממש לא יכול לומר כלום על היועצים דאז..
מכיון, שכל תקופה יש לה את הריביות שניתן לקבל, ובמקביל את הצפי שעל פיו הגיוני לקחת מסלולים והצמדות שונים, ואחרי שנתיים בפרט כאלה תנודתיות לכלכלה הישראלית ובכלל, ייתכן שדברים בהחלט השתנו וכדאי למחזר.
שזה אומר הוא דבר אחר - שבהחלט כדאי ונכון לבדוק פעם בשנה שנתיים את מצב המשכנתא, לעיתים באמת יש כדאיות ויכול לשפר את מה שהיה אז.
משום מה יש לי תחושה שהרבה מהיועצים פה הולכים לשתוק בגלל מה שכתבתיאם אני מבין נכון אז
כל שנתיים יש לשלם ליועץ 6000 ש"ח בשביל למחזר את המשכנתא
(בטענה נלוזה שזה חוסך הרבה יותר מה6000 ש"ח אממה שאם זה כל שנתיים אז זה כבר לא בטוח חסכון)
אני מציע הצעה יותר פשוטה פשוט לשלם ליועץ מוכשר באמת שיבנה תכנית לטווח הארוך בצורה ממוצעת ולא יסכן את המשכנתא של הלקוח סתם
רק שיבינו המשכנתא הנ"ל נלקחה בתקופות הטובות ביותר בתחום המשכנתאות עם ריביות אפסיות
ואם גם אותה צריך למחזר זה מלמד משהו על היועץ הנ"ל ועל עוד כאלו שכמותו
אולי באמת צריך לעגן את המקצוע הזה יותר ברצינות ובמבחנים יותר נוקשים
ולא שכל דרדק יוכל לסכן את הכסף של לקוחותיו בקלות רבה כ"כ
אתה רוצה תשובה/עזרה?משום מה יש לי תחושה שהרבה מהיועצים פה הולכים לשתוק בגלל מה שכתבתי
שימו לייק אם אתם גם חושבים כך
לא עושה חשק לעזור לךאם אני מבין נכון אז
כל שנתיים יש לשלם ליועץ 6000 ש"ח בשביל למחזר את המשכנתא
(בטענה נלוזה שזה חוסך הרבה יותר מה6000 ש"ח אממה שאם זה כל שנתיים אז זה כבר לא בטוח חסכון)
אני מציע הצעה יותר פשוטה פשוט לשלם ליועץ מוכשר באמת שיבנה תכנית לטווח הארוך בצורה ממוצעת ולא יסכן את המשכנתא של הלקוח סתם
רק שיבינו המשכנתא הנ"ל נלקחה בתקופות הטובות ביותר בתחום המשכנתאות עם ריביות אפסיות
ואם גם אותה צריך למחזר זה מלמד משהו על היועץ הנ"ל ועל עוד כאלו שכמותו
אולי באמת צריך לעגן את המקצוע הזה יותר ברצינות ובמבחנים יותר נוקשים
לא! יקירי..כל שנתיים יש לשלם ליועץ 6000 ש"ח בשביל למחזר את המשכנתא
זה נכון.(בטענה נלוזה שזה חוסך הרבה יותר מה6000 ש"ח אממה שאם זה כל שנתיים אז זה כבר לא בטוח חסכון)
עם זה אני מסכים!אני מציע הצעה יותר פשוטה פשוט לשלם ליועץ מוכשר באמת שיבנה תכנית לטווח הארוך בצורה ממוצעת ולא יסכן את המשכנתא של הלקוח סתם
לא ראיתי אותה למען האמת.. אבל לפני שנתיים איש יקר.. הריביות לא היו אפסיות לצערנו ממש לא!! אתה קצת מתבלבל אולי אם שנת 2021.רק שיבינו המשכנתא הנ"ל נלקחה בתקופות הטובות ביותר בתחום המשכנתאות עם ריביות אפסיות
להסביר לך שוב, שא""א לקבע את המשכנתא בצורה כזאת שהיא תישאר נכונה כל ימיה? כמו שא"א לקבע מדיניות ביטחונית כזאת בארץ ל30 שנה, או שא"א להחליט שמניות של חברה מסויימת יהיו 30 שנה ההשקעה הכי נכונה, סורי לא!!ואם גם אותה צריך למחזר זה מלמד משהו על היועץ הנ"ל ועל עוד כאלו שכמותו
מניסיון של בעל בית ספר ומרצה למשכנתאות, אני יכול לומר לך - שהמבחנים להתאחדות יועצי המשכנתאות - הם אכן קשים ומורכבים למעבר!! ולא כל מי שרוצה ומנסה עובר אותם, אלא אחרי לימודים מאד מפרכים. [אל תקחו דוגמא מהמבחנים לדוגמא שמסתובבים ברשת או באתר של ההתאחדות, הם ישנים - ומודל הבחינה מאד השתנה לרעה מבחינת הקושי].אולי באמת צריך לעגן את המקצוע הזה יותר ברצינות ובמבחנים יותר נוקשים
אולי נשלם לניק מוכשר שיכתוב תגובות שבאמת יהיו ראויות ..משום מה יש לי תחושה שהרבה מהיועצים פה הולכים לשתוק בגלל מה שכתבתי
אתה לא חייב לעזורלא עושה חשק לעזור לך
אם אתה מבקש את עזרת היועצים מן הראוי שתכבד את מי שבא לסייע ולעזור לך
שום בנק לא יסתכל על לקוח במחזור פנימילא! יקירי..
מחזור - ניתן לעשות לבד! והוא חינמי לגמריי [חוץ מעלויות מזעריות שיש בבנק, ואם אתה פונה לבנק אחר, אז עלות שמאות בכ1,000 ש"ח בבמוצע.
סליחה שהרסתי לך..
לא דיברתי על המחזורזה נכון.
כאשר בודקים מחזור - צריכים לבדוק, מה רמת החיסכון האמיתי לטווח של שנים בודדות קדימה, ועל פי זה לעבוד.
ואגב, אם אתה לא בטוח לגבי חיסכון מסויים שהציגו לך - תבדוק מול עוד גורמים עד שתהיה בטוח בחיסכון המוצע.
לא דייקתילא ראיתי אותה למען האמת.. אבל לפני שנתיים איש יקר.. הריביות לא היו אפסיות לצערנו ממש לא!! אתה קצת מתבלבל אולי אם שנת 2021.
בוודאי שכןלהסביר לך שוב, שא""א לקבע את המשכנתא בצורה כזאת שהיא תישאר נכונה כל ימיה? כמו שא"א לקבע מדיניות ביטחונית כזאת בארץ ל30 שנה, או שא"א להחליט שמניות של חברה מסויימת יהיו 30 שנה ההשקעה הכי נכונה, סורי לא!!
זה טעות!!
שום בנק לא יסתכל על לקוח במחזור פנימי
אז אני עונה לך שוב, ואין עוד טעם לחזור על העניין.משכנתא לוקחים לפחות ל10 שנים
ובטווח הזה אמורים לקחת את כל הסיכונים
עדיין..לא דייקתי
מדובר במשכנתא שנלקחה כשהריבית הייתה על 1.6
נפלא!בוודאי שכן
צריך לבנות תמהיל שלוקח את כל הסיכונים ולא מסכן את הלקוח
לא נכון!שום בנק לא יסתכל על לקוח במחזור פנימי
בדקתי לך כעת..לבנתיים אף אחד פה לא ממש הסביר לי למה המשכנתא הזאת באמת צריכה מיחזור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים