התייעצות הצילו, מה זו התולעת הזאת?

• הוסף לסימניות
ככה, על הקיר בבית...

20210110_000748.jpg

• הוסף לסימניות
היה כאן אשכול על תולעים כאלו לפני כמה חודשים והיו שם מגוון סיבות ועצות

• הוסף לסימניות
יש לך גם פרפרים? יש מצב שזה קשור לעש.

• הוסף לסימניות
היו פרפרים, והתעקשנו להשמיד אותם אחד אחד, ולא רואים אותם כבר

• הוסף לסימניות
הפרפרים...
תבדקי את הקטניות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תחפשי מאיפה זה מגיע, תגלי אולי הפתעה...
אצלינו זה היה, כל יום תולעת בתקרה, עד שמצאנו את האשמה, חבילת מצות שהיתה תקועה מעל הארונות של המטבח...

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין... מישהו מכיר תולעים שחורות ארוכות?
מידי פעם מוופיעה אחת...
אפילו שקלתי לשמור אחת בקופסא כדי לגלות מה יצא ממנה בסוף
חבל שאין אימוגי נגעל :mad:

• הוסף לסימניות
נראה כמו חשופית
אויש זה לא נראה כמו חשופית..
לדאבוני אני יודעת טוב מידי איך נראית חשופית:
אפורה, שמנה וארוכה הרבה יותר. ומשאירה פס ריר מבריק ודוחה איפה שהיא מזדחלת.
@פפרר קבלי צלש שאת לויד'ת מה זה.....:)
גילוי נאות, אני גם מכירה את התולעת הנל... :eek: חכו כשתיגדל היא תיהפך לזבוב.

• הוסף לסימניות
היו פרפרים, והתעקשנו להשמיד אותם אחד אחד, ולא רואים אותם כבר
אני עברתי תקופה מסייטת היו לי פרפרי עש ופתאום התחלתי לראות כאלו בכל מיני מקומות במטבח בסוכר ופסטות פשוט זרקתי את כל האריזות הפתוחות שהיו לי בבית עשיתי ניקיון יסודי אפילו מאחורי המגירות( דרך אגב מצאתי שם מי גלמים של התולעים האלו...:( ) אח"כ קניתי בחנות של חומרי ניקוי טבליות להרחקת עש ומאז......... ב"ה טפו טפו יש שקט אני לא יכולה להזכר בהזה כל דבר שנראה לי כמו תולעת מייד עושה לי צמרמורת, אני מציעה לך לעשות ניקוי יסודי בארונות המטבח ולחפש מאיפה זה בא...
אני מצאתי שזה בא מאזור המגירה של הפסטות, והמוצרי אפיה..
הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
תבדקי שאין בשום מקום באיזור יונה מתה או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
אויש זה לא נראה כמו חשופית..
לדאבוני אני יודעת טוב מידי איך נראית חשופית:
אפורה, שמנה וארוכה הרבה יותר. ומשאירה פס ריר מבריק ודוחה איפה שהיא מזדחלת.
@פפרר קבלי צלש שאת לויד'ת מה זה.....:)
גילוי נאות, אני גם מכירה את התולעת הנל... :eek: חכו כשתיגדל היא תיהפך לזבוב.
בתור מומחית, יודעת מה זה זחל/תולעת שחור עם שערות דקות? פרטים בודדים מדי פעם, לא הצלחנו לאתר את שורשם.
לאחרונה נרגע פתאום- ללא סיבה, חוששת מהעתיד..

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה