הצילו!!! מישו מכיר את halp pc?

• הוסף לסימניות
התקנתי רשת במחשב שלי, שאותה מיד חסמתי עם תוכנת נתיב. מהרגע שנציגה של נתיב השתלטה לי על המחשב - לא היה אפשר להיכנס לשום אתר ואפילו לא לדף הבית של נתיב.
פניתי לחברה של תמיכה טכנית halp pc והם אמרו שבתשלום של 40 שקלים לחודש הם נותנים תמיכה טכנית מקיפה וטכנאי הביתה פעם אחת בחינם.
כדי להיות הוגנת שאלתי אותם אם זה מעשי שאני יתחייב לשתים עשרה חודשים ויתנתק אחרי חודש, והם ענו לי שכן. שאלתי כמה פעמים כדי להיות בטוחה ווידאתי מול הנציג שאני לא יצטרך לשלם שום קנס.
והנה בא אלי נציג הביתה ואחר שעה טיפול קבע הנציג שזו בעיה של הווינדוס וצריך לקחת את המחשב למעבדה. זה היה נשמע לי מוזר וסרבתי לתת את המחשב ובאמת, אחרי שדיברתי עם מישהו שמתמצא בתחום הבנתי שנתיב בטעות עשו לי חסימה הרמטית (זה לא שלא שאלתי את נתיב, אבל תמיד טוב לנדנד...).
כמובן שמיד התקשרתי לבטל את ההוראת קבע, ומה הם אומרים לי? וודאי שנבטל, אבל את צריכה לשלם מחצית מהעיסקה!!!
כמה שהסברתי להם שיש הקלטה של נציג שמבטיח לי שלא אצטרך לשלם שום קנס - בם לא מוותרים ואומרים לי שהנציג לא ידע. טני צריכה לסבול מזה שהנציג לא ידע? הוא הבטיח לי בפרוש!
ולא עוד, אלא הם אומרים לי שזה בעייתי שהטכנאי לא הצליח לטפל במחשב, כי לא הסכמתי לשלוח את המחשב למעבדה. הם לא מבינים שזה לא היתה בעיה במחשב!!! טלפון אחד לנתיב והבעיה הסתדרה!!!
בקיצור, אני לא ילאה אתכם, אבל מסע הגניבה רק המשיך, וכמה שהתעקשתי לבטל הם הצליחו לסחוב את העניין חודשיים עד שכבר לא היה שווה לי לטפל.
תגידו, אין מה לעשות? ככה ימשיכו לחייב את חשבון האשראי שלי בגלל שאין לי אפשרות להשמיע להם את ההקלטה של הנציג שמבטיח מפורשות שאוכל לעזוב ללא קנס?
אנא!!! למי שיש ידע בנושא ויכול לעזור, שיגיב.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
קו החם.
פניות הציבור.
איום לתביעה משפטית עם עו"ד עם ההקלטות.

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה לכל המקומות האלו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חסומה.
יש דרך אחרת להגיע אליהם?

• הוסף לסימניות
גם אותי הם ניסו לשכנע, לדעתי הם ממש חצופים...
נציג של הוט שלא הצליח לעזור לי, הפנה אליהם. והם, דבר ראשון בקשו טלפון, כתובת ושם. ואז הנציגה אומרת לי- "יש לנו מבצע חד פעמי... 40 ש"ח לחודש במקום לא זוכרת כמה, אבל המבצע הוא רק להתקשרות הראשונה שלך איתנו" אמרתי שאשאל את בעלי, והיא אומרת. כן, אבל אם אני מנתקת. אז לא תהיה לך אפשרות לקבל את ההנחה, ותשלמי מחיר רגיל. אז אמרתי לה שאפנה להוט, הם יעזרו לי בתקלה, והיא אומרת- כן אבל הוט ניסו ולא הצליחו לעזור לך. אין לך ברירה אלא לשלם לנו.
פה חשדתי, אמרתי יפה שאני לא מעונינת, והיא המשיכה לשכנע אותי על ההנחה שתאבד לי לצמיתית כי יש להם את הפרטים שלי במחשב, ולא אוכל להתקשר בעתיד ולקבל את ההנחה כי זה רק לשיחת טלפון הראשונה. ואם תהיה לי בעיה במחשב, אצטרך לשלם פרטי... ממש שכנוע תחת לחץ...
הרגשתי שהם ממש חצופים. עמדתי על שלי, אמרתי יפה שלום וניתקתי.

• הוסף לסימניות
גם אותי הם ניסו לשכנע, לדעתי הם ממש חצופים...
נציג של הוט שלא הצליח לעזור לי, הפנה אליהם. והם, דבר ראשון בקשו טלפון, כתובת ושם. ואז הנציגה אומרת לי- "יש לנו מבצע חד פעמי... 40 ש"ח לחודש במקום לא זוכרת כמה, אבל המבצע הוא רק להתקשרות הראשונה שלך איתנו" אמרתי שאשאל את בעלי, והיא אומרת. כן, אבל אם אני מנתקת. אז לא תהיה לך אפשרות לקבל את ההנחה, ותשלמי מחיר רגיל. אז אמרתי לה שאפנה להוט, הם יעזרו לי בתקלה, והיא אומרת- כן אבל הוט ניסו ולא הצליחו לעזור לך. אין לך ברירה אלא לשלם לנו.
פה חשדתי, אמרתי יפה שאני לא מעונינת, והיא המשיכה לשכנע אותי על ההנחה שתאבד לי לצמיתית כי יש להם את הפרטים שלי במחשב, ולא אוכל להתקשר בעתיד ולקבל את ההנחה כי זה רק לשיחת טלפון הראשונה. ואם תהיה לי בעיה במחשב, אצטרך לשלם פרטי... ממש שכנוע תחת לחץ...
הרגשתי שהם ממש חצופים. עמדתי על שלי, אמרתי יפה שלום וניתקתי.

• הוסף לסימניות
אבל לי הם אמרו בפרוש שאני לא יצטרך לשלם! אין גבול לחוצפה?
מה עוד, שהם היו מוכנים להחזיר לי אם הייתי מביאה את המחשב למעבדה.
אבל ה ממש לא היה קשור למחשב. זה היה קשור לחסימה של נתיב!!!
ואם אני מעיה לומר להם שהם טעו באבחון הבעיה הם מאשימים אותי בזה שאני מדברת בחוסר סובלנות והם יצטרכו לסיים את השיחה ככה.

אני חייבת עזרה!

• הוסף לסימניות
את צריכה לשלוח פניה דרך האתר.
אולי תכתבי לי באישי שם וטלפון ואשלח לקול ברמה. (אין לי מושג מה זה התוכנית, אבל נכנסתי לקישור שהביאו וכדי לפנות לתוכנית צריך שם וטלפון)

• הוסף לסימניות
לפני שאת הולכת בכוח, בואי תנסי לפתור את הבעיה עם אחד מהנציגים שלהם, קוראים לו "שי" יש לו פה ניק, בחור מקסים שמחפש לעזור.
אחרי חיפוש מפרך מצאתי את הניק בבקשה: http://www.prog.co.il/member.php?u=3002 תשלחי לי הודעה פרטית או משהו כזה
מקוה שיעזור!

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא נציג של נתיב, לא הלפ פיסי.
נכתב ע"י טקסט;1236163:
לפני שאת הולכת בכוח, בואי תנסי לפתור את הבעיה עם אחד מהנציגים שלהם, קוראים לו "שי" יש לו פה ניק, בחור מקסים שמחפש לעזור.
אחרי חיפוש מפרך מצאתי את הניק בבקשה: http://www.prog.co.il/member.php?u=3002 תשלחי לי הודעה פרטית או משהו כזה
מקוה שיעזור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת