מצלמה הצלחתי להתבלבל קנון או סוני

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליקנות מצלמה סוני או קנון 730
אבל אמרו שהקנון החדות שלה נחלשת אחרי זה וסוני אני פחות מכירה איך היא לשימוש ביתי זה ניראה יותר לסרטונים למי שיש פרטים או מידע אני אשמח

• הוסף לסימניות
מצלמה מצויינת אין לה פלאש והיא באנגלית היא מקבילה פחות או יותר ל g7
לדעתי פחות איכותית מה G7
(הפלטים שנקרעים , עדשה)

• הוסף לסימניות
אבל אמרו שהקנון החדות שלה נחלשת אחרי זה
כל מצלמה החדות שלה יורדת עם השנים.
בפרט אם שמים אותה בלי כיסוי על מדף לדוגמא וכך חודר אליה הרבה אבק.

• הוסף לסימניות
לי יש 730 של קנון אחלה מצלמה אני לא יודעת למה טוענים שיא באנגלית אבלל לי היא בעברית חדות טובה מאוד יש לה וויפי שזה פלוס ענק מה שאין ב740 והיא טובה יותר מ740.
ברור שהיא פחות טובה מG7 אבל היא גם טובה מאוד.

• הוסף לסימניות
לדעתי פחות איכותית מה G7
(הפלטים שנקרעים , עדשה)
לדעתי זה מקביל לG7 גם לפי המפרט וגם לפי רמת התיקונים שלה
לכל מצלמה יש את החולשות שלה ונקודות הטורפה שלה
מצד שני החלקי חילוף שלה יותר זמינים ויותר זולים

• הוסף לסימניות
לי יש 730 של קנון אחלה מצלמה אני לא יודעת למה טוענים שיא באנגלית אבלל לי היא בעברית חדות טובה מאוד יש לה וויפי שזה פלוס ענק מה שאין ב740 והיא טובה יותר מ740.
חד משמעית!!!!
כך גם אני

• הוסף לסימניות
חד משמעית!!!!
כך גם אני
איפה קניתם

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאת 730 קשה מאד להשיג כיום
אני קניתי לפני שנתיים שלוש ברפאלי

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי מGPT שיעשה לי השוואה של sony-zv1 לעומת הG7
והשתכנעתי שמבחינת המפרט הם ממש זהות
1743912532482.png

• הוסף לסימניות
שמי לב:
החסרון של G7 - זה הזום הקטן יחסית
לפי המפרט שהבאתם כאן, הזום בסוני עוד יותר קטן!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה