לדעתי פחות איכותית מה G7מצלמה מצויינת אין לה פלאש והיא באנגלית היא מקבילה פחות או יותר ל g7
כל מצלמה החדות שלה יורדת עם השנים.אבל אמרו שהקנון החדות שלה נחלשת אחרי זה
לדעתי זה מקביל לG7 גם לפי המפרט וגם לפי רמת התיקונים שלהלדעתי פחות איכותית מה G7
(הפלטים שנקרעים , עדשה)
חד משמעית!!!!לי יש 730 של קנון אחלה מצלמה אני לא יודעת למה טוענים שיא באנגלית אבלל לי היא בעברית חדות טובה מאוד יש לה וויפי שזה פלוס ענק מה שאין ב740 והיא טובה יותר מ740.
ברור שהיא פחות טובה מG7 אבל היא גם טובה מאוד.
איפה קניתםחד משמעית!!!!
כך גם אני
לי יש 730 של קנון אחלה מצלמה אני לא יודעת למה טוענים שיא באנגלית אבלל לי היא בעברית חדות טובה מאוד יש לה וויפי שזה פלוס ענק מה שאין ב740 והיא טובה יותר מ740.
ברור שהיא פחות טובה מG7 אבל היא גם טובה מאוד.
כנל אניאני חושבת שאת 730 קשה מאד להשיג כיום
אני קניתי לפני שנתיים שלוש ברפאלי
אני ביקשתי מGPT שיעשה לי השוואה של sony-zv1 לעומת הG7המצלמה הזו מה אומרים עליה
איזה מצלמה זו?המצלמה הזו
SONY ZV1איזה מצלמה זו?
לא ניפתח לי.....
היא יותר מקבילה לדגםg7 רק באנגלית וללא פלאש והרבה יותר רגיש להינזקהיא טובה יש המלצות עליה?
לעומת קנון 730?
תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים