הצעה למחזור פנימי בבנק פועלים - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
כמובן,
מה שכתבתי מדובר בהצעה חדשה...
אבל. גם במחזור פנימי ניתן להגיע לריבית נמוכה יותר....
זה תלוי כמה הקלצ או מה הריבית של שאר המסלולים.?

• הוסף לסימניות
כמובן,
מה שכתבתי מדובר בהצעה חדשה...
אבל. גם במחזור פנימי ניתן להגיע לריבית נמוכה יותר....
זה תלוי כמה הקלצ או מה הריבית של שאר המסלולים.?
קלצ 3.3 מסלול ישן ללא שינוי כ200K
שני מסלולי פריים כ200K - חלק P+0.6 וחלק P-0.6 - את שניהם להפוך למלצ 18 חודש - הם מציעים 5.12

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד!
בגלל הקלצ הנמוך, אין רווח לבנק ולכן הוא לא מוכן להוריד במלצ

תכלס אין הרבה מה לעשות..... גם מיחזור חיצוני לא יעזור, בגלל הריבית הנמוכה בקלצ.

• הוסף לסימניות
לי הציעו עכשיובמחזור פנימי- מלצ כל 18 חודש ב5.03 (בפועלים כמובן) לעוד 24 שנים.
מישהו קיבל מהם יותר נמוך?

• הוסף לסימניות
עכשיו המרווחים בפועלים נוראים. לא ניסיתי למחזור פנימי . אבל למיחזור חיצוני בדרגה שניה רק משתנות הם נותנים תוספות לעוגן הרבה יותר גבוהות בכמה וכמה עשיריות האחוז.
הייתי ממליצה לו לחכות מספר שבועות ורק אז למחזר.
איך מדברים עם היועץ בבנק הפועלים סניף מא"ש ירושלים בטלפון? הם שולחים לי כל הזמן את אותה הצעה שוב לחתימה ולא מתקשרים אלי למרות בקשתי ולמרות שאמרו שיעשו זאת

• הוסף לסימניות
איך מדברים עם היועץ בבנק הפועלים סניף מא"ש ירושלים בטלפון? הם שולחים לי כל הזמן את אותה הצעה שוב לחתימה ולא מתקשרים אלי למרות בקשתי ולמרות שאמרו שיעשו זאת
בעיה.
ללכת פיזית למקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה