כללי *** הצעות ייעול ושיפור הפורום ***

• הוסף לסימניות
כאן אפשר לרשום רעיונות לשיפור, הצעות ייעול, וגם תלונות (בלי שמות כמובן)
וכל מה שאתם רוצים בפורום עיצוב גרפי

מי הראשון?

• הוסף לסימניות
אני מתכבדת להיות הנואמת הראשונה.אם רק יאפשרו לי....
מה שמפריע לי שבחיים, אבל בחיים, אני לא מצליחה לחפש תמונות בגלריה בצורה מסודרת...
העסק שם לא מסודר משהו,
למה הגלריה עוד לא התאוששה לאחר השביתה הארוכה....
מקווה של תכעסו עלי....

• הוסף לסימניות
כשחבר מתקבל הוא "יחתום" על תקנון, כלומר שישלחו לו התקנון בתיבה הפרטית, והוא יצטרך להשיב "אני מסכים לכל התנאים" ורק אז יתקבל.

הנה הנוסח, מיזוג עם מה שהיה עד עכשיו

שלום

נא לחתום כתב ההתחייבות

אתה מתחייב:

1. בכל גרמת נזק שיגרם על ידך לאחד מהחברים ע"י הפורום, הן עם רכילות, לשון הרע, גניבה והעתקה, והן עם הפצת עבודה שלו לגורם שלישי בכל אופן שיהיה, בין בדיבור (!) בין במעשה, אתה מתחייב לשלם להחבר כפי אשר יושת ע"י שלשה ממנהלי האתר עם אישור מורה הוראה שהמנהלים יחליטו.

2. להתייחס בכבוד, לכל אחד ממשתתפי הפורום, ולא לכתוב שום השמצות או לשון הרע בפורום הזה נגד כל אדם או כל גוף כלשהו.

3. לכתוב בצורה מכובדת, ולא בשפה זולה, או קישורים ותמונות שנוגד את רוח התורה.

4. להשתתף בהפורום עם עזר וסיוע, ולא רק עם צפיה. וזאת אומרת שלא יעבור שתי שבועות ללא השתתפותך בהפורום.

נא להשיב עם המילים "אני מסכים ומתחייב לשמור על כל התנאים"

הנהלת אתר פרוג

• הוסף לסימניות
מה שמפריע לי זה הצורה של ההודעות כלומר: כל הודעה קטנה לוקחת המון שטח נוסף (ציטוט, תודה, וכל מה שמסביב) ואז זה הופך לדפים מרובים וכשצריכים לדפדף זה טרחה גדולה.
תראה לדוגמה בפורום הזה את כוונתי.http://forum.zmandigitali.co.il/forum/index.php?id=4

אינני יודע אם זו כוונתך באשכול הזה (או אם הדבר ניתן לשיפור בכלל)
אבל זה מה שאני רואה כדבר שאפשר לשפר.
חוץ מזה... אחלה פורום, יעיל ושימושי, אין מילים !!

• הוסף לסימניות
ביוגרפיק, ברוך הבא!
ניתן לראות יותר הודעות בדף מהברירת מחדל ואז אין הרבה לדפדף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטגרפר;86360:
.

3. לכתוב בצורה מכובדת, ולא בשפה זולה, או קישורים ותמונות שנוגד את רוח התורה.

אני חושבת שצרוך להגדיר טוב מה פירוש 'לא בשפה זולה' (כי לדעתי יש פה מה לשפר בעניין).

• הוסף לסימניות
אדרבה, תיקח הנוסח שלי, תוסיף מה שאתה רוצה, והמילים הנוספות יהיו מודגשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטגרפר;86367:
אדרבה, תיקח הנוסח שלי, תוסיף מה שאתה רוצה, והמילים הנוספות יהיו מודגשות
אם התכוונת אלי, האמת הוא שקצת קשה להגיד דעה בזה, כי העניין מאד תלוי בחוג בו התחנך האיש, לפי הנראה פה -רובנו התחנכנו במוסדות חרדיים למהדרין, אז למה להכניס סלנג רחובי בתוך השפה שלנו, נכון שפה לא עסוקים בלימוד תורה או בחבורת חסידות, אבל מספיק שעברנו משפת היידיש שהיה מקובל אצלנו דורי דורות כדי לבדל אותנו משפת רחוב לעברית שפת הרחוב, לפחות במחננו נשמור על טוהר לשון.
אני חושבת שמיותר להדגים מה נכלל בסלנג רחובי.
האם מקובל מה שכתבתי, אני יודעת שזה לא קל, לפעמים מתחשק אפי' לכתוב מילה טובה ונפלט בלי משים לב מהמקלדת כאלה מילים, כאילו שבזה אפשר להביע יותר עמוק ההנאה וההתרגשות, תחשבו ע"ז.

• הוסף לסימניות
פונטגרפר, למה נראה לך שמישהו יקרא את זה.?
אני למשל לא קראתי עכשיו את מה שכתבת.;)
צריך לחשוב יותר...
וחוצמזה,
בקטע של הגניבות - אנחנו לא נשנה את העולם, ואין זו הפתעה לנו שמצבם הרוחני של עמ"י עגום. ואם בציבור שומר תורה ומצוות קו"ח מחוצה לציבור שלנו שלא נדע.
אם באמת אכפת לנו שיש פה גניבות וכו',- פרק תהילים לשלומם של עמ"י . קשה להאמין, אבל זה הרבה יותר מועיל מכל מיני רעיונות סוחפים ודרמטיים...
אין ספק שהאשכול שהעלה יוסעלה היה מאד מרתק, אז אולי אפשר מידי פעם להקפיץ אשכולות כאלה או לחדש... גם יש נרשמים חדשים שלא מודעים...
אבל מה? אין איזו דרך לחסום את התמונות שעולות , או להקטין את הרזולוציה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י koShir;86378:
אין איזו דרך לחסום את התמונות שעולות , או להקטין את הרזולוציה?

מה פירוש לחסום???

אם שמים משהו שלא רוצים שישתמשו, מעלים ברזולוציה נמוכה, אבל למה שיחשוב שמישהו יוציא ויסרוק וישתמש? כשמעלים לחוו"ד עדיף להעלות כן בגודל רגיל שאז רואים טוב את הדברים הנצרכים תיקון.

• הוסף לסימניות
אין ספק!מומלץ להעלות רק ברזולוציה טובה.
אבל רק צריך לזכור שלפעמים זה לא בידיים שלנו, ואפשר תמיד להעלות אשכולות בנושא הגינות.
לחסום??? הלוואי והייתי מבין בזה אבל חשבתי שאולי יש אפשרות לחסום כך שא"א תשמור תמונה בשם...

• הוסף לסימניות
שאלה,
עד כמה אפשר להעיר הערות נועזות?

• הוסף לסימניות
עד הפס האדום. (שמתרחק עם ההערות בדר"כ...)

• הוסף לסימניות
כאן אפשר לשאול הכל. ניישם אי"ה מה שאפשר.

• הוסף לסימניות
לחסום??? הלוואי והייתי מבין בזה אבל חשבתי שאולי יש אפשרות לחסום כך שא"א תשמור תמונה בשם...[/quote]

יש כזו אופציה, ראיתי את זה בכמה אתרים, באתר של גלרית אלכסנדר זה כך, רק שתמיד אפשר לעשות צילום מסך, אז מה הרווחת?

לסמן x גדול על כל התמונה, כמו באייסטוק, זה הכי יעיל

• הוסף לסימניות
כמו"כ הייתי מוסיף סעיף בתקנון שמה שרואים בפורום אסור שיצא בשום פנים ואופן לא לבוס וכו'
בקיצור לשמור על דיסקרטיות מלאה

(אולי זה מה שהתכוון פונטוגרפר בסעיף 1 אך נראה לי שצריך לזה סעיף יותר מכובד ושחור ע"ג לבן)

• הוסף לסימניות
נו, אז באמת...
אתר של גרפיקאים עם כזה עיצוב????????

• הוסף לסימניות
חברים, תנסו להתמקד בבעיה, ולא בפתרונות.
תכתבו איזה בעיות יש, ואולי גם איך אתם מציעים פתרון.
אבל העיקר זה לא לחפש פתרונות, רק איך לתקן את הבעיות...
(אגב, אפשר להוריד כל דבר עם תוכנות כמו GRAB למשל, גם אם זה חסום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;86393:
לסמן x גדול על כל התמונה, כמו באייסטוק, זה הכי יעיל

והכי מרגיז.

• הוסף לסימניות
אוקיי אבל חברה שלוקחים רעיונות... מספיק שיש מחסום כלשהו שנותן להם לחשוב פעמיים. ואולי לנסות קודם להשתמש ביצירתיות שלהם לפני שהם מיד מעתיקים... אם להעתיק מתחיל להיות מסובך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה