לגבי יום ראשון זה מה שרצה הלקוח...נכתב ע"י naamah;659991:טוב מאוד.
בתמונת המאורות לא הייתי משתמשת בצהוב על צהוב, אלא בוחרת צבע כהה לרקע.
תמונת ה"ויהי אור" לא מגיעה לרמה של כולן. וכן, ברור לי שהיא הכי קשה... אבל הייתי מתאמצת בכל זאת למצוא פתרון מוצלח יותר.
אגב, שימוש בהצללות מתוחכמות יותר ולא ב"DROP SHADOW" מוכן היה מקפיץ את כל העבודה ונותן תחושה של תלת מימד.
לגבי יום ראשון-זוהי התוצאה הכי משביעה את רצון הלקוח לאחר דוגמאות נוספות אבסטרקטיות יותר (יש לך רעיון נוסף ?)נכתב ע"י naamah;659991:טוב מאוד.
בתמונת המאורות לא הייתי משתמשת בצהוב על צהוב, אלא בוחרת צבע כהה לרקע.
תמונת ה"ויהי אור" לא מגיעה לרמה של כולן. וכן, ברור לי שהיא הכי קשה... אבל הייתי מתאמצת בכל זאת למצוא פתרון מוצלח יותר.
אגב, שימוש בהצללות מתוחכמות יותר ולא ב"DROP SHADOW" מוכן היה מקפיץ את כל העבודה ונותן תחושה של תלת מימד.
נכתב ע"י שר>ה;660024:זה בדיוק הענין כאן ,שתהיה תחושה של עבודה בבריסטול מודבק אחד ע"ג השני בשכבות, ואני רואה שאכן קלעתי בול..
נכון, ההבדל הוא קטן ונותן המון אבל לדעתי הוא מתאים רק לתחום של תלת המימד בכדי לתת עומק/פרספקטיבה, בכל אופן תודה על ההצעה וההתענינותנכתב ע"י naamah;660102:טוב, קבלי המחשה יותר ספציפית - זאת הצללה שנעשה ידנית, אי אפשר לעשות אותה באמצעות DROP SHADOW.
זה הבדל קטן אבל נותן אפקט מיוחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים