כללי הצצה לסטודיו שלי...

• הוסף לסימניות
כמובן שהזכויות שמורות
(גם לביצוע והקומפוזיציות)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 30.5 · צפיות: 20
  • 2.jpg
    KB 67.2 · צפיות: 17
  • 3.jpg
    KB 129.3 · צפיות: 17
  • 4.jpg
    KB 105.5 · צפיות: 18
  • 5.jpg
    KB 76.5 · צפיות: 13
  • 6.jpg
    KB 71.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עיצוב ששת ימי בראשית | קישוט קיר

• הוסף לסימניות
טוב מאוד.
בתמונת המאורות לא הייתי משתמשת בצהוב על צהוב, אלא בוחרת צבע כהה לרקע.
תמונת ה"ויהי אור" לא מגיעה לרמה של כולן. וכן, ברור לי שהיא הכי קשה... אבל הייתי מתאמצת בכל זאת למצוא פתרון מוצלח יותר.

אגב, שימוש בהצללות מתוחכמות יותר ולא ב"DROP SHADOW" מוכן היה מקפיץ את כל העבודה ונותן תחושה של תלת מימד.

• הוסף לסימניות
הכל נפלא.
רק הראשון לא מספיק מענין

• הוסף לסימניות
עבודה יפייפיה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;659991:
טוב מאוד.
תמונת ה"ויהי אור" לא מגיעה לרמה של כולן. וכן, ברור לי שהיא הכי קשה... אבל הייתי מתאמצת בכל זאת למצוא פתרון מוצלח יותר.

אגב, שימוש בהצללות מתוחכמות יותר ולא ב"DROP SHADOW" מוכן היה מקפיץ את כל העבודה ונותן תחושה של תלת מימד.
לגבי יום ראשון זה מה שרצה הלקוח...
הצללות מתוחכמות כמו מה?

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי מאוד את האפקט של DROP SHADDOW, זה נותן תחושה של מגזרות מנייר צבעוני. ממש יפה!
באמת הראשון פחות מוצלח מכולם. אין בו תחושה של חלקים-חלקים כמו בכל השאר.
אולי אפשר לעשות את הקרניים של האור בשכבה מובלטת בצבע לבן יותר, או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;659991:
טוב מאוד.

לגבי יום ראשון-זוהי התוצאה הכי משביעה את רצון הלקוח לאחר דוגמאות נוספות אבסטרקטיות יותר (יש לך רעיון נוסף ?)
אלו הצללות מתוחכמות את מתכוונת ?

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה,
גם אני אהבתי את ההצללות המוכנות (כאן!)
יתכן שהצללות שנעשות במברשת ידני ("מתוחכמות) יתנו לזה תחושה יותר אמיתית, השאלה אם זה צריך להראות אמיתי, לדעתי יותר יפה שזה נראה ציורי.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הענין כאן ,שתהיה תחושה של עבודה בבריסטול מודבק אחד ע"ג השני בשכבות, ואני רואה שאכן קלעתי בול..

• הוסף לסימניות
אכן קלעת בול!
מקסים, מתוק, מיחוד, מקורי.
נדמה לי שהילדים ממש ישלחו ידיים "לתלוש" את שכבות הבריסטול,
זה מזמין כזה, ההבלטות המתוקות האלו.
יפיפה!
(ביום ראשון, אולי כדאי לקבל את ההצעה של "עפרה" ולעשות גם קרני אור בולטות בצבע צהוב מעט יותר בהיר?)

• הוסף לסימניות
באמת מתוק ויפה- בטוב טעם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;660024:
זה בדיוק הענין כאן ,שתהיה תחושה של עבודה בבריסטול מודבק אחד ע"ג השני בשכבות, ואני רואה שאכן קלעתי בול..

כן, הבנתי שהתכוונת לבריסטול שמודבק בשכבות...
עדיין הצללות לא אוטומטיות נראות אמיתיות יותר ויש להן אפקט הרבה יותר מרשים.

תראי כאן:
http://www.shtoozim.co.il/
(מומלץ לכבות מראש רמקולים, המוזיקה צרחנית)

זה אמנם אינטראקטיבי אבל הם הוציאו גם הרבה פרינטים בסגנון.

• הוסף לסימניות
טוב, קבלי המחשה יותר ספציפית - זאת הצללה שנעשה ידנית, אי אפשר לעשות אותה באמצעות DROP SHADOW.
זה הבדל קטן אבל נותן אפקט מיוחד.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 58.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;660102:
טוב, קבלי המחשה יותר ספציפית - זאת הצללה שנעשה ידנית, אי אפשר לעשות אותה באמצעות DROP SHADOW.
זה הבדל קטן אבל נותן אפקט מיוחד.
נכון, ההבדל הוא קטן ונותן המון אבל לדעתי הוא מתאים רק לתחום של תלת המימד בכדי לתת עומק/פרספקטיבה, בכל אופן תודה על ההצעה וההתענינות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה