• הוסף לסימניות
של הרחבה המרכזית ושל אחד החדרים, איזה מהם שיש בו הכי הרבה חלונות (לוזוכר איזה אולי החדר הכחול).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;483453:
של הרחבה המרכזית ושל אחד החדרים, איזה מהם שיש בו הכי הרבה חלונות (לוזוכר איזה אולי החדר הכחול).

אמממממממ
אני לא באמת מתכוון לשבת על .... :D

• הוסף לסימניות
תמיר,

אפשר גם בעמידה:p

ואפשר גם לא. שאלת, עניתי.
:)

• הוסף לסימניות
אם לא הלינק של רבקה, (על הצומת) ששם מבינים מה קורה.. לא הייתי מבין מה עשית.. במיוחד שאני לא מכיר את המקום.
מדהים.

• הוסף לסימניות
אואהו, הסתחררתי כשניסיתי להתעמק
מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י azriel;483744:
אם לא הלינק של רבקה, (על הצומת) ששם מבינים מה קורה.. לא הייתי מבין מה עשית.. במיוחד שאני לא מכיר את המקום.
מדהים.

הרעיון כאן מאוד פשוט
אני אנסה להסביר את זה:

הפנורמה היא בעצם כדור שמה שאתה רואה זה את החלק הפנימי של הכדור
בכדי להגיע לתוצאה הזאת כל מה שאתה צריך לעשות זה לקחת את הכדור ולהפוך אותו החוצה...

אולי זה לא הכי מובן בעולם אבל זה הסיפור

• הוסף לסימניות
וואוו....

:confused:-אני לא מכירה את המושג הזה בכלל... הקארדו!? מה זה? איך עושים את זה? זה נצילום רגיל? אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח-:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shanyour;483857:
:confused:-אני לא מכירה את המושג הזה בכלל... הקארדו!:)

אהבתי. קארדו זה שם של מקום ברובע היהודי בירושלים... אתר עתיקות מפורסם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;483863:
אהבתי. קארדו זה שם של מקום ברובע היהודי בירושלים... אתר עתיקות מפורסם.
אני לא בטוח, אבל קארדו פירושו 'רחוב'.
כך היה נראה רחוב בתקופה קדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;483924:
אני לא בטוח, אבל קארדו פירושו 'רחוב'.
כך היה נראה רחוב בתקופה קדומה.
הקארדו הוא רחוב מהתקופה הרומית, בו היה השוק. ייתכן שתרגום המילה:"רחוב" ואולי "שוק". מיקום התצלום הוא ברחבה שלפני החלק התת קרקעי בהמשך. ברחבה- מרצפות אוטנטיות מהתקופה, ועמודים עתיקים, ובצד מן כוך עם קשת. מקום נהדר לסיור, וכמובן לצילום. (הייתי מעלה כמה תמונות נחמדות מהאלבום המשפחתי שצולמו בקארדו, אבל אני לא צלמת, ואני מפחדת שינשכו אותי...:eek:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;483236:
חחח. :D
אתה באמת חושב שמגג של בניין הדבר הזה היה מתקבל?

תמיר, תוצאה מרשימה. רעיון יפה ללוקיישן לפנורמה מהסוג הזה.
את השיטה הזו ראיתי לראשונה אצל קובי הראתי בפנורמת 360 מעלות של צומת האיקס (לשעבר) במרכז ירושלים. [להנאת שאר חברי הפורום]
הוא הראה איך הרכיב את התמונה מכמאה תמונות שחוברו לפנורמה.
אתה הסברת בזמנו שאת הסיורים הוירטואלים אתה עושה מצילומים בודדים שצולמו במיוחד בזוויות הנכונות ושולבו באמצעות תוכנה כדי לדמות חלל שלם. השאלה שלי היא האם הפנורמה הזו של הקרדו שולבה בשיטה של קובי באמצעות עשרות צילומים, או בשיטה שמשמשת אותך בסיורים הוירטואלים, באמצעות צילומים בודדים בלבד.
:)

תיקון לינק:
ההודעה בה מוסבר איך העניין נעשה נמצאת פה:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showpost.php?p=1204671&postcount=48

• הוסף לסימניות
אהה...

ד"א רק עכשיו שמתי לב שאתה זהו הצלם...
תמונה מדהימה!

• הוסף לסימניות
העתקתי את המדריך לקובץ וורד לטובת המנותבים!

קבצים מצורפים

• אשכול.doc
    1.1 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אין מילים...

פשוט תודה רבה לך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;484502:
מיוחד...
ומיותר לומר, כרגיל...
פששש תראו מי חזר אלינו
מה שלומך חתן?

• הוסף לסימניות
ב"ה..
חתן?!
מאן דכר שמיה.....?
זקן ובא בימים...

• הוסף לסימניות
קרדיולוג, יודעים מה זה? רופא לב. קרדו, בלטינית, פירושו "לב". הקרדו בירושלים היה לב העיר, הרחוב הראשי החוצה את העיר העתיקה בזמנו. בו התקיימה הפעילות העיקרית, ולכן כינוהו הרומאים "לב".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה