- הוסף לסימניות
מעולה!אאל"ט קופגל"ה על שם הילד גם לא תאפשר משיכה ללא אישור מיוחד.
אם באמת קשה להשיג אישור מיוחד למשיכה הרי שיש לנו כאן את המוצר.
שכוייח!
מעולה!אאל"ט קופגל"ה על שם הילד גם לא תאפשר משיכה ללא אישור מיוחד.
מעולה!
אם באמת קשה להשיג אישור מיוחד למשיכה הרי שיש לנו כאן את המוצר.
שכוייח!
כתבנו יחד...מכיר מישהו שהיה לו קופת גמל להשקעה על שם הילד, והוא משך אותה בלי שום בעיה (הקופה הייתה קיימת מאז שהילד היה בן שנה עד גיל 4 בערך)
כתבתי הפוך ממך. שהוא משך את ה'קופת גמל להשקעה' בלי שום אישור מיוחד.כתבנו יחד...
כתבת בדיוק כמו הצד השני שאני רמזתי לקיומו...כתבתי הפוך ממך. שהוא משך את ה'קופת גמל להשקעה' בלי שום אישור מיוחד.
תלוי איך פותחים.מכיר מישהו שהיה לו קופת גמל להשקעה על שם הילד, והוא משך אותה בלי שום בעיה (הקופה הייתה קיימת מאז שהילד היה בן שנה עד גיל 4 בערך)
מה יש לי דווקא ממיטב?לבד זה 0.8 (במיטב, שם הם עושים)
עצמאי שלא ניצל את מלוא סכום ההפקדה הפטור ממס עדיף לו להכניס לשם את הכסף (שכיר אני חושב שלא יכול).לא שווה להשקיע לבד כדי שלא יהיה מיסוי?
לא הבנתי מה ההגדרה של הקופה הזאת, קופת קמל או קרן השתלמות? זה תלוי במי שמפקיד?עצמאי שלא ניצל את מלוא סכום ההפקדה הפטור ממס עדיף לו להכניס לשם את הכסף (שכיר אני חושב שלא יכול).
לעצמאי יש את האפשרות לפתוח קרן השתלמות שהיא פטורה ממס על הפקדות של עד 20,000 לשכיר אין את הפריבילגיה הזאת ושניהם יכולים לפתוח קופת גמל להשקעה שעליה יש מסלא הבנתי מה ההגדרה של הקופה הזאת, קופת קמל או קרן השתלמות? זה תלוי במי שמפקיד?
אם אני לא בקהילה שלהם ידוע לך אם הם מסכימים להפקיד (לא לקבל הלוואה, רק להפקיד)?לעצמאי יש את האפשרות לפתוח קרן השתלמות שהיא פטורה ממס על הפקדות של עד 20,000 לשכיר אין את הפריבילגיה הזאת ושניהם יכולים לפתוח קופת גמל להשקעה שעליה יש מס
כן יש אפשרותאם אני לא בקהילה שלהם ידוע לך אם הם מסכימים להפקיד (לא לקבל הלוואה, רק להפקיד)?
אשמח לדעת כיצדכן יש אפשרות
אשמח לדעת כיצד
תשואות - מזכירות <office @ nahalah.org>
אפשר הסבר לאנשים בורים?הם נותנים את הפלטפורמה גם למפקידים אישית מחוץ לקהילה ונותנים להם פתרון. תבדוק שוב
בקשו מהם ותשמעו מה יש להם להציע, תשמעו מה יש לארגונים אחרים להציע. ותעשו מה שהכי טוב ומתאים לכם.אפשר הסבר לאנשים בורים?
שלחתי להם מייל מחכה למענה,בקשו מהם ותשמעו מה יש להם להציע, תשמעו מה יש לארגונים אחרים להציע. ותעשו מה שהכי טוב ומתאים לכם.
אין כזה דבר. חסכון לכל ילד לא מושקע שם. הם יכולים לכוון אותך לפי גיל הילד כמה סיכון לקחת ולתת לך מידע טכני איך מבצעים את ההעברה. חסכון לחתונה זה משהו שונה, וגם לא מופקד אצלם אלא בקופות. הם רק יצרו את הפלטפורמה לנעילה עד החתונה.אני רוצה לדעת אם מצידי כדאי להשקיע שם את הכסף במקום בחסכון לכל ילד,
אני מניחה שאתה מתכוון קופת גמל להשקעה? גם אצלם זה קופת גמל להשקעה. לי הם הסבירו את ההבדלים בין אפשרויות ההשקעה מאוד יפה.חסכון חודשי במקום בקופת גמל.
אבדוק מולם, תודהאין כזה דבר. חסכון לכל ילד לא מושקע שם. הם יכולים לכוון אותך לפי גיל הילד כמה סיכון לקחת ולתת לך מידע טכני איך מבצעים את ההעברה. חסכון לחתונה זה משהו שונה, וגם לא מופקד אצלם אלא בקופות. הם רק יצרו את הפלטפורמה לנעילה עד החתונה.
אני מניחה שאתה מתכוון קופת גמל להשקעה? גם אצלם זה קופת גמל להשקעה. לי הם הסבירו את ההבדלים בין אפשרויות ההשקעה מאוד יפה.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים