- הוסף לסימניות
כנראה לפני שהספיקו לחסום....עכשיו לא עובד בהתחלה עבד אני הורדתי מהגמבו ואני מסונן בנט פרי
כנראה לפני שהספיקו לחסום....עכשיו לא עובד בהתחלה עבד אני הורדתי מהגמבו ואני מסונן בנט פרי
הם לא חוסמים כאלה דברים, אבל כל קישור שעולה לפני בדיקה נחסם אוטומטית עד שיבדק.כנראה לפני שהספיקו לחסום....
לכל השואלים למה לא נפתח בנט פרי אז דעו שמוקד הפניות של נטפרי לא עובד אחרי 12
את וודאי מתכוונת קישור לא מלא לכן זה עדיין לא נקלט...כי מישהו העלה קישור מלא!
כנראה שבעיות גלישה הם פתוחים 24 אבל לסינון הם בטוח לא עובדים אחרי 12טוב היתה לי איזה בעיה בגלישה מקודם שלחתי פניה לנטפרי בשעה עשרים לשתיים ונציג שם תיקשר איתי עד לפיתרון הבעיה......
לא קשור בכלל!!יש באיש את רעהו פורום שנפתח לפני 20 דקות בנושא גמבו מייל שלא נפתח אולי אפשר להיעזר בזה
נראה לי כן קשורלא קשור בכלל!!
לא קשור לחסימה פשו בג'מבו שהעלו אין כלוםהי חברה... מה אתם נתקעים כל רגע עם נטפרי? תעברו לנתיב וחלס כאבי ראש! אם הם מאשרים אתר, הוא פתוח. ואם אשרו את פרוג, אז כל מה שעובר בפרוג פתוח. אין חסימות בג'מבו, בתמונות ובשירים.
כואב לי עליכם...
זה באמת מעצבן!
ועכשיו לעניינינו..
קישור ציבורי אכן נחסם אבל אפשר לשלוח אותו לבדיקה ואז הוא נפתח (במידה והתוכן לא בעייתי).אם כפי שאמרו מעלי פרסום פומבי נחסם תקבלו בפרטי קישור חדש לכל אחד מצידי
תפנו תגידי רוצה שני דק' נעלה לכם קישור אישי לג'מבו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים