הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
כנראה לפני שהספיקו לחסום....
הם לא חוסמים כאלה דברים, אבל כל קישור שעולה לפני בדיקה נחסם אוטומטית עד שיבדק.
אני בנטפרי והצלחתי להוריד לפני שנחסם כי מישהו העלה קישור מלא!

כתבתי בפירוש שהורדתי לפני שנחסם
כוונתי היתה לזה שלא בנטפרי שהקישור עצמו עובד

לכל השואלים למה לא נפתח בנט פרי אז דעו שמוקד הפניות של נטפרי לא עובד אחרי 12

טוב היתה לי איזה בעיה בגלישה מקודם שלחתי פניה לנטפרי בשעה עשרים לשתיים ונציג שם תיקשר איתי עד לפיתרון הבעיה......

טוב היתה לי איזה בעיה בגלישה מקודם שלחתי פניה לנטפרי בשעה עשרים לשתיים ונציג שם תיקשר איתי עד לפיתרון הבעיה......
כנראה שבעיות גלישה הם פתוחים 24 אבל לסינון הם בטוח לא עובדים אחרי 12

יש באיש את רעהו פורום שנפתח לפני 20 דקות בנושא גמבו מייל שלא נפתח אולי אפשר להיעזר בזה

שום קישור לא עובד
מי יכול לעלות קישור לג'מבו תקין

הי חברה... מה אתם נתקעים כל רגע עם נטפרי? תעברו לנתיב וחלס כאבי ראש! אם הם מאשרים אתר, הוא פתוח. ואם אשרו את פרוג, אז כל מה שעובר בפרוג פתוח. אין חסימות בג'מבו, בתמונות ובשירים.
כואב לי עליכם...
זה באמת מעצבן!
ועכשיו לעניינינו..
מאיר רבקין ויצחק פנחסי מסוגלים להיות הקול הבא.
לדעתי עדירן ממש טעה בבחירה, הם אולי יצליחו להוציא דיסק ויצליחו להיות זמרים נחמדים, אבל לא מרקידים בחתונות ו/או זמרים שקוראים להם כל יומיים.
לדעתי 'כאן ועכשיו' בלי לבדוק את היכולות והפוטנציאל, זו היא טעות חמורה, והם יכולים להגיע לאותה תוצאה שהגיעו אליה בתכנית הקודמת. צריך מישהו עם יכולת ופוטנציאל להרקיד ולרגש, מישהו עם לוק טוב שיוכל לעמוד על הבמה בביטחון ובלי התרברבות מיותרת...
מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ב:
הי חברה... מה אתם נתקעים כל רגע עם נטפרי? תעברו לנתיב וחלס כאבי ראש! אם הם מאשרים אתר, הוא פתוח. ואם אשרו את פרוג, אז כל מה שעובר בפרוג פתוח. אין חסימות בג'מבו, בתמונות ובשירים.
כואב לי עליכם...
זה באמת מעצבן!
ועכשיו לעניינינו..
לא קשור לחסימה פשו בג'מבו שהעלו אין כלום
את/ה יכול/ה אולי לעלות קובץ בג'מבו שעובד ?

אין לי שום ידע בהורדת שירים מיוטיוב. סורי :(
אם יש פה מישהו שכן מבין בזה, אשמח מאוד להחכים!

נכון שיהיה פיצול בפורום ל"קול הבא"
חלק 1- מה רואים- תגובות על התוכנית עצמה
חלק 2- איך רואים- הורדות,חסימות, נטפריי נתיב, ג'מבו מייל ועוד

נערך לאחרונה ב:
אם כפי שאמרו מעלי פרסום פומבי נחסם תקבלו בפרטי קישור חדש לכל אחד מצידי :)
תפנו תגידי רוצה שני דק' נעלה לכם קישור אישי לג'מבו :)

אם כפי שאמרו מעלי פרסום פומבי נחסם תקבלו בפרטי קישור חדש לכל אחד מצידי :)
תפנו תגידי רוצה שני דק' נעלה לכם קישור אישי לג'מבו :)
קישור ציבורי אכן נחסם אבל אפשר לשלוח אותו לבדיקה ואז הוא נפתח (במידה והתוכן לא בעייתי).
הקישור הזה נבדק ואושר ולכן לא אמור להיחסם.
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=696B48785A363755366637464B3342347436653838673D3D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה