הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
אצלי התשתית באמת מהירה, טכנאי שהיה אצלי מאד התפעל, זה כנראה בגלל שאני נמצאת די קרוב לרחוב הראשי בעיר מגורי.
את יכולה לשלם על מאה מגה ובפועל יש לך מהירות איטית, הכל תלוי בתשתית

בבקשה אם אתם מעלים קישור של גמבומייל לכאן זה יחסם אוטומטית לנטפריים!
ולכן עד שמחר יפתחו את זה בנטפרי, אם אפשר להעלות את הקישור ללא האות האחרונה שלו, ולכתוב ליד איזו אות צריך להוסיף.
ההסבר שלי היה ברור?
תודה למעלים!

למה זה נחסם אוטומטית?

כי ככה זה בנטפרי - קישור שמפרסמים לציבור נחסם מיד ואז צריך לבקש שיפתחו אותו.

בבקשה אם אתם מעלים קישור של גמבומייל לכאן זה יחסם אוטומטית לנטפריים!
ולכן עד שמחר יפתחו את זה בנטפרי, אם אפשר להעלות את הקישור ללא האות האחרונה שלו, ולכתוב ליד איזו אות צריך להוסיף.
ההסבר שלי היה ברור?
תודה למעלים!
רעיון מעולה!
תודה על השירות לציבור...

לא נפתח לך או לא יורד לך?

גם לי-נפתח ול יורד- נותן הודעת שגיאה

הוספת את הD?

אני הוספתי וממשיך להיות חסום

איזה חסימה?

אחרי לחיצה על הורד זה מה שמקבלים:
upload_2018-5-6_2-21-33.png

נטפרי חסם את זה.......

אבל תמיד הם פתחו, משהו מבין הנטפריים שלח בקשה שיפתחו?

כנראה שהם קצת יותר מתוחכמים
צוחק מי שצוחק אחרון...........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה