הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
מישהי יכולה לשלוח לי למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!

רק לצטט כדי שיעריכו שאתה בנית את האתר jvoice.tk - וגם את jmusic.me ---- שעוזר לכולם!

תודה רבה!

תודה רבה למעלים
הרעיון של הקישור ללא האות האחרונה הוא מוצלח כך זה יורד ללא כל בעיה
תמשיכו כך

תכלס למי יש קישור לגמבו מייל של הפרק?

מישהו יודע מתי הקליטו את הפרק?
התחבטתי רבות בשאלה הזו..

דבר אחד בטוח, לא במוצ"ש
אפשר לשאול את @נתן גלנט
בפעם הקודמת שנחמן גולדברג היה הוא נתן גילוי נאות שמדובר בחברו

מי שלא יורד לו
מעניין אותי אם הוא בנט נקי
יש לי תחושה שכבר כשבועיים לא ניתן להוריד בנט נקי
חיים

מישהו יודע מתי הקליטו את הפרק?
התחבטתי רבות בשאלה הזו..
על פי רמת העריכה, מזמן- מזמן- מזמן
כמו"כ צירפתי הקלטה בה דוד פדידה אומר כי העונה הנוכחית
יהיה בה זוכה תוך חודשיים!
כנראה כך היה מתוכנן ולבסוף חילקו את זה לתוכניות של מוצ"ש חי...

קבצים מצורפים

• קול חי הכנה לקול הבא 2 ראיון עם פדידה.mp3
    7.5 MB · צפיות: 146
נערך לאחרונה ב:
אוקיי עכשיו נט נקי סידרו לי ויורד מציון
חיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה