הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
טוקר אמר ארבע אחרונים

טוקר אמר ארבע אחרונים

פרק מאלף
אהבתי את הסיום
עם הקטע של סלומון

טוב למי יש רשימה של כל הנופלים
כדי לבחור מבניהם לגלגל ההצלה
מישהו זוכר אם מאיר ריבקין עבר בסופו של דבר??

אם מישהו יכול להסביר לי, איך יכול להיות שהשופטים נותנים רק שבחים לעמיחי סובר שהוא זמר מושלם, ובסוף אפילו קול אחד הוא לא מקבל?
זו ההתנהלות שלהם לכל אורך התוכנית: קוטלים מישהו- ובסוף מעלים, מתלהבים ממישהו- ובסוף לא מעלים.
למה? לאלוקים (ולפדידה) הפתרונים..........................

אם מישהו יכול להסביר לי, איך יכול להיות שהשופטים נותנים רק שבחים לעמיחי סובר שהוא זמר מושלם, ובסוף אפילו קול אחד הוא לא מקבל?
זה הגיוני לגמרי אלה שבאו אחריו העפילו עליו עשרת מונים
הן אייל אביב והן יוסף חיים בוסקילה
מסתבר שסובר יעלה ע''י המאזינים אין אופציה אחרת
ואין עוד מתמודד רלוונטי מולו

טוב למי יש רשימה של כל הנופלים
כדי לבחור מבניהם לגלגל ההצלה
מישהו זוכר אם מאיר ריבקין עבר בסופו של דבר??
מאיר ריבקין עלה.
בטח כולם יבחרו בעמיחי סובר.

מאיר ריבקין עלה.
בטח כולם יבחרו בעמיחי סובר.
לא צריך
לסובר יש את האפשרות סתם להיבחר בתור שלישי בשבוע הזה
כמו שהיה כל הפעמים
וכנראה ייבחר אין מישהו אקטואלי מולו
גלגל ההצלה מיועד לכל אלו שנפלו מהתוכנית וגם ע''י המאזינים לא זכו לצ'אנס

בוקר טוב!
אני לא נמצא בקרבת אינטרנט בבית ב"ה, ולכן אני מגיב רק בשעות העבודה.
תודה על כל הפירגונים.
חברו את שני הפרקים כי יש מתמודדים שירדו.
לתכנית מס 12 ההצבעות הן רק עד היום בלילה.
אשמח על כל קול...
תודה על העדיוד.
עמיחי סובר.

בוקר טוב!
אני לא נמצא בקרבת אינטרנט בבית ב"ה, ולכן אני מגיב רק בשעות העבודה.
תודה על כל הפירגונים.
חברו את שני הפרקים כי יש מתמודדים שירדו.
לתכנית מס 12 ההצבעות הן רק עד היום בלילה.
אשמח על כל קול...
תודה על העדיוד.
עמיחי סובר.
פצצה של זמר!!!!!!!!!
עלה והצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה