הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
בוקר טוב!
אני לא נמצא בקרבת אינטרנט בבית ב"ה, ולכן אני מגיב רק בשעות העבודה.
תודה על כל הפירגונים.
חברו את שני הפרקים כי יש מתמודדים שירדו.
לתכנית מס 12 ההצבעות הן רק עד היום בלילה.
אשמח על כל קול...
תודה על העדיוד.
עמיחי סובר.
גם אני מאוד נהניתי מהביצוע ובמיוחד מההתפתחות במודולציות, זה היה פצצה!!

בוקר טוב!
אני לא נמצא בקרבת אינטרנט בבית ב"ה, ולכן אני מגיב רק בשעות העבודה.
תודה על כל הפירגונים.
חברו את שני הפרקים כי יש מתמודדים שירדו.
לתכנית מס 12 ההצבעות הן רק עד היום בלילה.
אשמח על כל קול...
תודה על העדיוד.
עמיחי סובר.
הצבעתי לכם.
ולא בגלל פרוג...

מישו יודע איך קוראים לחליל צד מעץ עם הצליל המדהים הזה???
אני הייתי מעלה רק אותו לשלב הבא... :)
קוראים לזה פיקולו. באמת כלי מדהים!

עמיחי.
ואם הוא היה מחכה עוד כמה שעות עם הגילוי הוא היה רואה שאין קשר בין הקונצנזוס פה לגילוי.
ושכולם תכננו לבחור בו גם לפני ההזדהות.

הוריד לי את הקובץ אבל זה לא נפתח :(((

או למועמד השני
emoji_u1f44d.png
emoji_u1f44d.png
emoji_u1f44d.png

עמיחי!
כל המשפחה פה עקבה בתכנית הראשונה, כשאתה הייתה הקול הבא שלנו!!
אי אפשר לתאר את האכזבה שלנו כשלא עלית! הייתה מושלם! וכל מה שרצינו זה לאסוף את השירים שלך לדיסק, שיתנגן בבית כל הזמן!
התרגשנו מאוד כשהחלטת לנסות שוב את מזלך (בהחלט מזל עם השפיטה פה...)
ועשית עבודה מדהימה!!!!
מחכים לראות אותך שם למעלה!!
מחזיקים לך ידיים!!
אוהבים אותך!!
ומעריצים אותך!!
מאוד!

(סליחה על ההשתפכות, היינו חייבים!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה