הקול הבא 2

מצב
הנושא נעול.
סלחו לי
אבל רק אני כשאני רואה את התוכניות האלו צפה בי תחושה של גועל?
לא עקבתי אחרי האשכול ואחרי התוכנית עכשיו לראשונה אני צפיתי ברפרוף קל בתוכנית
וסלחו לי ממש גועל נפש

נורא ואיום ההסרטות שם.
אפשר להבין את הרמה של התוכנית לפי ההסרטות האלו.
צודקת ב100000% הרמה שלהם מזעזעת וגם רואים שם בפירוש איך שהם משחקים בזמן ההסרטות ומסריטים שוב ושוב,
הכל שטויות....

לכו תבינו בחורי ישיבות...
איזה בחורי ישיבות ואיזה בתיח!!
השופטים- זמרים ממזמן לא בחורי ישיבות (..)
והם לא יודעים להתנהג בכבוד לאלו שכן בחורי ישיבות. וזה מאד חבל!

הקמפייינר של התוכנית לא עלה!!
חחח
אני רק מסתפק אם ה"דרמה" בשוויון בשני החברותות הוא מתואם מראש. אם כי נראה שעדי רן באמת מסתפק ולא נראה שהוא משחק אותה
וכן... גם אני מרגיש חתיכת זלזול אינטלקטואלי בצופים, כאילו מה אנחנו ילדים קטנים?
אגב "חשוב ביותר": באפליקציית kosher tube יש את הפרק החדש כבר במוצ"ש. אני רק לא יכול להעלות כי זה בלי קישור למעלה (מכשיר של הדרן).

רק אני ראיתי בפרק הזה 4 מתמודדים בלבד ולא 8 כפי שאמרו בפתיח לפרק?

א. בזוג הראשון- באמת היה קשה להחליט. שני תותחים אמיתיים. וממש חבל על מסווארי.
ב. זה האחרון הגיב בבגרות ובחכמה כששמע על ניצחון חברו.
ג. בזוג השני- לא הייתה שאלה מהרגע הראשון. בחירה מעולה של אחד עם פוטנציאל יחודי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה