הקול הבא....

ביוטיוב לא ומה שיש בקול חי העלו כבר...

נכתב ע"י e.sh;2065883:
ביוטיוב לא ומה שיש בקול חי העלו כבר...

תודה אבל זה קטוע ולא את הכל.

http://www.93fm.co.il/radio/303491/

אולי את זה לפחות??

הרגע הגדול: ביצוע הגמר של מוטי רוטמן
בתום ערב מלא דרמות ותהפוכות המתמודד מוטי רוטמן הוכרז כ"קול הבא במוזיקה היהודית" • רוטמן שהפעים את צוות השופטים בקולו המיוחד עוד משלב האודישנים עשה זאת גם אתמול ובביצוע מדהים לשיר 'עוד ישמע'

ביצוע הגמר -מוטי רוטמן.
מוקדש לכל המעריצים...

קבצים מצורפים

• מוטי רוטמן - ביצוע הגמר של ה׳קול הבא׳ _ שלאגר.נט.mp4
    16.4 MB · צפיות: 41
והנה רגע הזכיה שלו.
מוקדש כנ''ל...

קבצים מצורפים

• מוטי רוטמן - רגע הזכיה של ה׳קול הבא׳ 1 _ שלאגר.נט.mp4
    11.4 MB · צפיות: 34
יש את הקול הבא המלא איכותי? בלי תקיעות?
אשמח לקבל :)

נכתב ע"י אונקי;2066152:
יש את הקול הבא המלא איכותי? בלי תקיעות?
אשמח לקבל :)

עדיין לא, כשהיה תסמוך על חברי פרוג שכבר יעלו את זה לאיפשהו...

מי שולח לי למייל בדחיפות את הגמר של רוטמן

פשוט לא עולה לי בפרוג דחוף להספיק לפני ספירת העומר
המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נכתב ע"י היסמין יר;2067046:

מה הבעיה עם מה שהעלתי כאן למעלה?

נכתב ע"י היסמין יר;2067046:

נכתב ע"י e.sh;2067049:
מה הבעיה עם מה שהעלתי כאן למעלה?

איך ידע שרוטמן הכי טוב,
אם זה לא ירד לו?

ידע שרוטמן הכי טוב מהרגע ששמע אותו בפעם הראשונה

יש כבר את הארוע המלא??
אשמח,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה