כןאיך אפשר לראות את זה לא בשידור חי? רק כשיסתיים?
אפשר גם לראות דרך יוטיוב אם פתוח לךאיך אפשר לראות את זה לא בשידור חי? רק כשיסתיים?
סליחה שאני משגעת אותך!אתרוג.
אני לא מבינה מה הבעיהסליחה שאני משגעת אותך!
לחברה שלי יש אתרוג וחסום לה היוטיוב וגם אתר אמס
איך את רואה את זה?
אני בדקתי לאחרונה ואתר אמס פתוח באתרוג,לחברה שלי יש אתרוג וחסום לה היוטיוב וגם אתר אמס
אני לא מבינה מה הבעיה
לי יש נטפרי ואפשר לראות כל שבוע בלי בעיה גם את השידור החי וגם את השידור החוזר
תודה על הרצון לעזור!אני בדקתי לאחרונה ואתר אמס פתוח באתרוג,
וגם יוטיוב,
אולי זה קשור לסוג המסלול או משהו כזה
היא מחר תקבל את זה מניוזיק
זה כנראה מה שבחרת שיחסם לך!ספוילר
מוזר,יש בניוזיק חסרון גדול שלא ניתן להוריד מהאתר שלהם
אשמח לדעת אם יש אפשרות אחרת להוריד את הקול החדש,
סליחה שאני משגעת אותך!
לחברה שלי יש אתרוג וחסום לה היוטיוב וגם אתר אמס
איך את רואה את זה?
הקישור שהעליתי בתחילת הערב...
לזה את מתכוונת?יוטיוב חסום לי,
אבל מפה את מגיעה ליוטיוב.
![]()
בלחיצה על "צפייה דרך יוטיוב"
לזה את מתכוונת?
כי אין פה שום קישור!
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים