מופעי תרבות הקול החדש

מצב
הנושא נעול.
איך אפשר לראות את זה לא בשידור חי? רק כשיסתיים?

העולים מהשבוע:
* קובי ברי - שר את מלאכים הקדושים של חיים ישראל
* דוד צבאח (בן 71) שר את קטונתי מכל החסדים

סליחה שאני משגעת אותך!
לחברה שלי יש אתרוג וחסום לה היוטיוב וגם אתר אמס
איך את רואה את זה?
אני לא מבינה מה הבעיה
לי יש נטפרי ואפשר לראות כל שבוע בלי בעיה גם את השידור החי וגם את השידור החוזר

אני לא מבינה מה הבעיה
לי יש נטפרי ואפשר לראות כל שבוע בלי בעיה גם את השידור החי וגם את השידור החוזר

אני בדקתי לאחרונה ואתר אמס פתוח באתרוג,
וגם יוטיוב,
אולי זה קשור לסוג המסלול או משהו כזה
תודה על הרצון לעזור!
היא מחר תקבל את זה מניוזיק

סליחה שאני משגעת אותך!
לחברה שלי יש אתרוג וחסום לה היוטיוב וגם אתר אמס
איך את רואה את זה?

באשכול הוידיאו בפרוג.
הקישור שהעליתי בתחילת הערב...

אבל כמו שאמרו כאן, זה תלוי ברמת חסימה שכל אחד בוחר לעצמו.

הקישור שהעליתי בתחילת הערב...

יוטיוב חסום לי,
אבל מפה את מגיעה ליוטיוב.

1742674679260-png.1928371

בלחיצה על "צפייה דרך יוטיוב"
לזה את מתכוונת?
כי אין פה שום קישור!

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה