מופעי תרבות הקול החדש

מצב
הנושא נעול.
הנחה מיוחדת למנויי 'מיוזיק מייל' בהזנת קוד קופון 10250
זה מוריד את מחיר המקומות באולם מ80 ל60
וגם מנחם טוקר אמר שבימים הקרובים יעלה המחיר (לא יודע אם זה אמיתי או רצון לשכנע לקנות מהר)

הנחה מיוחדת למנויי 'מיוזיק מייל' בהזנת קוד קופון 10250
זה מוריד את מחיר המקומות באולם מ80 ל60
וגם מנחם טוקר אמר שבימים הקרובים יעלה המחיר (לא יודע אם זה אמיתי או רצון לשכנע לקנות מהר)
יותר מ-80?! הוא התכוון שיעלה מ-50 ל-80.

אתמול ב'בא בארבע' בקול חי מיוזיק קובי ברומר אמר שמי שיכנס בשעה שהוא משדר מ16:00-17:00 ויכתוב ברומר בקוד קופון המחיר ירד לו ל50 אאל"ט

כרגע באולם עולה 80 וביציע עולה 50 כל ההנחות המדוברות הם רק באולם
ובהזנת קוד הקופון של מיוזיק מייל זה עולה 60 באולם

מי יוכל לשלוח לי את פרק 4 [שביוטיוב הוא חסום בנטפרי משום מה].
לא נעים לי אבל לא הצלחתי להוריד את זה בכל הקישורים והצורות שהובאו לעיל
אשמח אם מי שיש לו יפנה בפרטי

מי יוכל לשלוח לי את פרק 4 [שביוטיוב הוא חסום בנטפרי משום מה].
לא נעים לי אבל לא הצלחתי להוריד את זה בכל הקישורים והצורות שהובאו לעיל
אשמח אם מי שיש לו יפנה בפרטי
פה זה פתוח

השבוע יש תוכנית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה