היא לא, אבל אני מכבדת את זכותך לחשוב אחרת.נכתב ע"י ירושלמית0;1970993:מיוחד!
רק נראה לי שהיד העליונה רחוקה מידי מהכינור
היד של הכינור מגיעה מלמטה.נכתב ע"י קורג;1971200:היד של הכינור צריכה להגיע מלמטה ולא מלמעלה.
נכתב ע"י יפית כוכב;1971247:וואו, זה מקסים ואומנותי לגמרי!
אהבתי את המיקוד והשילוב של סגנונות הצביעה.
הייתי ממליצה על שחור יותר רווי ועמוק (כעת הוא נראה לי קצת בהיר, יכול להיות?)
המון הצלחה!
יום מקסים
נכתב ע"י sweetpanda1;1971628:סליחה שאני לא מבינה כ"כ אבל הרקע בכוונה בשחור? בכוונה רואים רק את כפות הידיים ואיזכור של כינור?
כדי שאדע איך להגיב...
נכתב ע"י רבקה למפרט;1971657:בחירת כפות הידים המנגנות מענינת ומושכת. זכור לי סיפור משנות לימודי בבית יעקב לפני - לא אומר כמה שנים - בו הצייר שאייר אותו בחר לצייר רק את ידי הפסנתרן, והציור נחרת היטב בזכרוני כיון שהוא מאוד לא שגרתי. זה מה שיעשה, לדעתי לציור שלך. (אך שם הסוף של הסיפור היה עצוב).
מקסים ברעיון ובביצוע שלו. בטוחה אני כי הסתכלת על כנר כיון שללא הסתכלות על צילום מאוד קשה לצייר את האצבעות
אהבתי. תודה!נכתב ע"י פחם;1971702:במקום שאין מילים
נשמעים הצלילים...
שימי לב איפה הראש. הראש מונח על הכינור נכון? בציור לא רואים נגן שעומד זקוף מולך. רואים נגן בזוית מלמעלה כשהציור מסובב. זה בשביל הקומפוזיציה.נכתב ע"י יסמין שטרן;1971718:יפה מאוד!
היד השמאלית צריכה לאחוז בתחתית הקשת. לעתים היא מגיעה ללמעלה אך אז היא תמצא בצד ימין של הציור למעלה והקשת תרד לכיוון שמאל- למטה
נכתב ע"י Marisa;1971654:כן ברור. זה מכניס לאווירה של אולם קונצרטים באמצע הלילה. גורם להתרכז במנגינה ולהרגיש שהכנר מנגן. (לכיוון הצד הימני של הציור). התבוננות נעימה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים