הקונצרט

• הוסף לסימניות
עבודת אמנות דיגיטלית.
140 ס"מ על 100.
מתנגן לכם?

קבצים מצורפים

• כלייזמר 2 for share.jpg
    כלייזמר 2 for share.jpg
    KB 13.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מיוחד!
רק נראה לי שהיד העליונה רחוקה מידי מהכינור

• הוסף לסימניות
היד של הכינור צריכה להגיע מלמטה ולא מלמעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמית0;1970993:
מיוחד!
רק נראה לי שהיד העליונה רחוקה מידי מהכינור
היא לא, אבל אני מכבדת את זכותך לחשוב אחרת.

נכתב ע"י קורג;1971200:
היד של הכינור צריכה להגיע מלמטה ולא מלמעלה.
היד של הכינור מגיעה מלמטה.

אמנם אני לא מנגנת בכינור אז דעתי לא נחרצת בעניין אבל בחנתי מנגנים שונים וזה מה שראיתי.
הזוית של הציור היא קצת מלמעלה.

תודה על הצלצולים, על התגובות ועל ההארות. הם תורמים לי רבות.

• הוסף לסימניות
וואו, זה מקסים ואומנותי לגמרי!
אהבתי את המיקוד והשילוב של סגנונות הצביעה.
הייתי ממליצה על שחור יותר רווי ועמוק (כעת הוא נראה לי קצת בהיר, יכול להיות?)

המון הצלחה!
יום מקסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1971247:
וואו, זה מקסים ואומנותי לגמרי!
אהבתי את המיקוד והשילוב של סגנונות הצביעה.
הייתי ממליצה על שחור יותר רווי ועמוק (כעת הוא נראה לי קצת בהיר, יכול להיות?)

המון הצלחה!
יום מקסים

תודה!
השחור הוא הכי שחור שיש בתוכנה (צד ימין למטה במנגה). אולי המסך שלך מאוד מואר? אבדוק שוב ליתר ביטחון. :)

• הוסף לסימניות
מ ד ה י ם !!!!!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני לא מבינה כ"כ אבל הרקע בכוונה בשחור? בכוונה רואים רק את כפות הידיים ואיזכור של כינור?
כדי שאדע איך להגיב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1971628:
סליחה שאני לא מבינה כ"כ אבל הרקע בכוונה בשחור? בכוונה רואים רק את כפות הידיים ואיזכור של כינור?
כדי שאדע איך להגיב...

כן ברור. זה מכניס לאווירה של אולם קונצרטים באמצע הלילה. גורם להתרכז במנגינה ולהרגיש שהכנר מנגן. (לכיוון הצד הימני של הציור). התבוננות נעימה :)

• הוסף לסימניות
בחירת כפות הידים המנגנות מענינת ומושכת. זכור לי סיפור משנות לימודי בבית יעקב לפני - לא אומר כמה שנים - בו הצייר שאייר אותו בחר לצייר רק את ידי הפסנתרן, והציור נחרת היטב בזכרוני כיון שהוא מאוד לא שגרתי. זה מה שיעשה, לדעתי לציור שלך. (אך שם הסוף של הסיפור היה עצוב).
מקסים ברעיון ובביצוע שלו. בטוחה אני כי הסתכלת על כנר כיון שללא הסתכלות על צילום מאוד קשה לצייר את האצבעות

• הוסף לסימניות
במקום שאין מילים
נשמעים הצלילים...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
היד השמאלית צריכה לאחוז בתחתית הקשת. לעתים היא מגיעה ללמעלה אך אז היא תמצא בצד ימין של הציור למעלה והקשת תרד לכיוון שמאל- למטה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1971657:
בחירת כפות הידים המנגנות מענינת ומושכת. זכור לי סיפור משנות לימודי בבית יעקב לפני - לא אומר כמה שנים - בו הצייר שאייר אותו בחר לצייר רק את ידי הפסנתרן, והציור נחרת היטב בזכרוני כיון שהוא מאוד לא שגרתי. זה מה שיעשה, לדעתי לציור שלך. (אך שם הסוף של הסיפור היה עצוב).
מקסים ברעיון ובביצוע שלו. בטוחה אני כי הסתכלת על כנר כיון שללא הסתכלות על צילום מאוד קשה לצייר את האצבעות

הציור מיוחד מאד, מלא מיקוד!
רבקה, מסכימה לספר לי את הסיפור המלא?

• הוסף לסימניות
אני זוכרת מאוד במעומעם את הסיפור אותו קראה לנו המחנכת האגדית פרידה ינובסקי ע"ה. על ידי הפסנתרן היתה טבעת יקרה, ואני לא כל כך זוכרת איך ולמה נקטעה היד עם הטבעת, אולי בגלל שוד או פוגרום והפסנתרן לא שב עוד לנגן ואיתו הקרירה המזהירה.
אני זוכרת איך ציפינו כל שבוע לקריאת פרקים מהספר שעל כריכתו הציור. אינני זוכרת אפילו באיזה מסגרת זה היה, שיעור או שהיא הזמינה אותנו לביתה.
זה קרה לפני עשרות שנים.
בכל אופן הציור מתאים לכריכה של ספר המתאר את חייו של כנר עולמי או כליזמר יהודי חסידי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פחם;1971702:
במקום שאין מילים
נשמעים הצלילים...
אהבתי. תודה!

נכתב ע"י יסמין שטרן;1971718:
יפה מאוד!
היד השמאלית צריכה לאחוז בתחתית הקשת. לעתים היא מגיעה ללמעלה אך אז היא תמצא בצד ימין של הציור למעלה והקשת תרד לכיוון שמאל- למטה
שימי לב איפה הראש. הראש מונח על הכינור נכון? בציור לא רואים נגן שעומד זקוף מולך. רואים נגן בזוית מלמעלה כשהציור מסובב. זה בשביל הקומפוזיציה.
בכל אופן כל דבר שזקוק להסבר אינו מספק אז אני מבינה שזה מסובך להבנה אצל אנשים שיודעים לנגן בכינור...
תודה על המחמאות ועל ההארות.

• הוסף לסימניות
וואו .. איזה עומק
הציור ממש ריגש אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;1971654:
כן ברור. זה מכניס לאווירה של אולם קונצרטים באמצע הלילה. גורם להתרכז במנגינה ולהרגיש שהכנר מנגן. (לכיוון הצד הימני של הציור). התבוננות נעימה :)

אני לא יודעת אם אי פעם היית באולם קונצרטים, אני הייתי ואני אומרת לך שכל הרקע בשחור ממש זה...מלחיץ! זה לא ככה במציאות.
אבל מאוד אהבתי את הביצוע שלך! הוא מאוד מדוייק ואמיתי, יישר כח!:):):)

• הוסף לסימניות
האומנות מדהימה!!!
מעורר המון רגשות, קסום...

אני חושבת שאולי כדאי לנסות לאייר גם את כפות היידים בצביעה פחות ״ריאלית״ שלא יהיו תלושות מהסגנון של הכינור, ויראו (לפחדנים...) כידיים אמיתיות ״תלושות״....

היד הימנית גבוהה מידי בוודאות,
תציירי את כל הדמות ותראי שאין מצב שיד ימין תעלה לכזה גובה כשהראש מונח על הכינור וכף היד בכזו תנוחה (אולי אם לכנר יש מפרק כתף של 360 מעלות....)

קבצים מצורפים

• כנר-01.png
    KB 20.7 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה